Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Kiadás éve: 2013 • Kiadó: T-bálint Könyvkiadó
Oldal: 286 • ISBN: 9789638966537
Típus: Könyvek
Ár: 5,490 Ft

Maga Warren Buffett fogalmazott így a könyvről: "Ha egyetlen könyvet kellene kiválasztanom, ez lenne az". A Befektetések klasszikusai című sorozat legújabb darabja, a "Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek" című könyvből fény derül az "omahai bölcs" befektetési filozófiájára, döntéseinek hátterére, legfontosabb gondolataira.

Buffett "üzlettársai" - a Berkshire részvényesei - évről évre felbecsülhetetlen értékű informális oktatásban részesülnek a közvetlen és nyílt hangvételű levelekből, amelyekben elnökük a vállalat eredményeiről számol be, s őszintén vall befektetési filozófiájáról. Jelen kötet az elmúlt mintegy három évtized ilyen írásaiból áll össze a befektetések és a vállalatvezetés fontos témaköreit taglaló folyamatos olvasmánnyá. Elsőre talán nem magától értetődő, hogy Buffett miért ír a vállalatirányításról, az akvizíciókról és a fúziókról vagy éppen a számviteli politikáról - ám az olvasó számára hamar kiderül, hogy ezen üzleti területek megértése és helyes megítélése elengedhetetlen a Buffett-féle befektetési eredményekhez.

Warren Buffett az elmúlt fél évszázad legsikeresebb gyakorló befektetője. Véleményformáló erő, akinek piaci lépéseit milliók figyelik lélegzet-visszafojtva, s próbálják előre kitalálni. A most megjelent könyvben Buffett mindent őszintén és kendőzetlen elénk tár. Nem marad más feladatunk, mint elolvasni e kötetet, amely nem egy újabb könyv Buffettról - hanem az eredeti: Buffett-tól.

A Befektetések Klasszikusai sorozat darabja.

A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.