Prémium

A PICK a világ legjobb márkái között (x)

Portfolio
A magyarországi húsipari cégek közül első a PICK Szeged Rt., amely elnyerte az 1995-ben Nagy-Britanniában alapított, közel 40 országban működő szervezet, a Brand Council elismerését. Egy független szakértőkből álló bizottság a húsipari készítmények közül egyedül a PICK márkát tartotta érdemesnek arra, hogy 2004-ben "Örökzöld Superbrand" címmel ismerje el nagyszerűségét és megbízhatóságát.



' title='
A Brand Council díjja

A közelmúltban osztották ki első alkalommal Magyarországon a Brand Council elismeréseit. A közel 40 országban ismert Superbrand névjegy magyarul azt jelenti: a legnagyszerűbb márka. A nemzetközi szervezet minden országban egy média- és marketingszakemberekből, valamint tudósokból álló független bizottságot állít fel, hogy tagjai döntsenek arról, melyek az adott állam elismerésre érdemes márkái. Magyarországon 11 ezer márkát vettek sorra és vizsgáltak meg, közülük 2004-ben mindössze öt kapott különdíjat. A különdíjasok között az Unicum mellett a PICK az egyetlen élelmiszermárka.

Varga Zoltán, a PICK Szeged Rt. vezérigazgató-helyettese elmondta: - Amíg egyes háztartási csodaszereket vagy különlegesnek tartott élelmiszereket kizárólag a reklámok hatására vásárolnak meg a fogyasztók, a húsipari termékek gyártóinak az alacsony profittartalom miatt nincs számottevő marketingköltségre fedezetük. Mi nem illúziókat árulunk, termékeinket nem a hirdetések miatt veszik meg az emberek. Ahogyan száz évvel ezelőtt is presztízst jelentett PICK szalámit fogyasztani, úgy száz év múlva is presztízst jelent majd. Egy szelet PICK szalámi a XXI. században is azt a páratlan élményt nyújtja, mint évszázados története során mindenkor - fogalmazott Varga Zoltán.

' title='
A PICK Szeged Rt. képviseletében Varga Zoltán, kereskedelmi vezérigazgató-helyettes veszi át a díjat.


Külföldön is az egyik legkeresettebb magyar márka a PICK. Nemcsak a precizitásra rendkívül érzékeny német vásárlók körében népszerű, hétről-hétre fordulnak azok a kamionok is, amelyek Ausztriába, Csehországba, Svédországba szállítják Szegedről a PICK termékeit. A PICK már nemcsak a téli szalámi védjegye, a márkanév a májasoknál, sonkáknál és minden más készítmény esetén is a megbízhatóság garanciája.

A PICK 1869-es alapítása óta utánozhatatlan receptúráját ma is titok övezi. A vállalat hű maradt hagyományaihoz, ahogyan ahhoz az értékhez is, amelyet azok a mesteremberek képviseltek, akik a mintegy száz napig tartó gyártás és érlelés minden fázisában figyeltek arra, hogy a nyers húsból a legízletesebb fűszerezéssel és leggondosabb kezeléssel váljon világhírű szalámi. A 136 éve sikert hozó tradíció ápolását célozza a közelmúltban bevezetett "Békebeli" termékcsalád is: évszázados recepteket vettek elő a fiókok mélyéről, hogy a téli szalámihoz hasonlatos ízvilágot varázsoljanak az asztalokra.



' title='
Superbrand 2004

A hagyományokhoz való ragaszkodást jelképezi az is, ahogyan a PICK hálás a benne megbízó, hűséges vásárlóinak: a fogyasztók hűségét nemcsak a termékek finomságával és megbízhatóságával, hanem a PICK Hűségprogram révén immáron biztos ajándékokkal is jutalmazzák.

A PICK-nek elvitathatatlan szerepe van abban, hogy az országot ismerik és elismerik külföldön. Hitvallásszerű vállalását azzal is megerősítette, amikor 2000-ben alapítója lett a Hungaricum Clubnak. Az exkluzív egylet tagjai elsősorban nem saját márkáik elismertetését tűzték zászlajukra: márkájuk meglévő tiszteletét használják fel arra, hogy általa Európában és a tengeren túl is erősítsék a bizalmat Magyarország iránt.

(X)
Holdblog

Ezek a világ legfejlettebb startupvárosai

Alig van európai szereplő a világ legfejlettebb startupvárosai közt, de legalább a leggyorsabban fejlődő ökoszisztémák terén előkelő helyen van a kontinens. Ezek a világ vezető... The post

Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
KBAL2521