Prémium

Befektetésnek is ajánlható - új ingatlanok "Pest Rózsadombján" (x)

Portfolio
A lakáspiac egyedi, érdekes területe nyílt meg az új otthonra vágyók előtt: Budapest XVI. kerületében Árpádföld és Cinkota határán épül az Európa Lakókert két ütemben.

' title='
A most fejlődésnek indult csendes, kertvárosi terület az elmúlt tizenöt évben csipkerózsika álmát aludta, hiszen a rendszerváltás idején elfogyott a lendület az ide tervezett "OTP lakások" építése körül és az előközművesített terület jobb időkre várt. Ez a 15 év viszont elegendő volt ahhoz, hogy a területet négy oldalról kultúrált, új építésű családi házak vegyék körül, amelyek jelentős részében a kerti úszómedence "alapfelszereltség". Nem hiába hirdetik itt budai árakon az eladó családi házakat "Pest Rózsadombján" kifejezéssel.

Kicsit távolabbra tekintve, kiépült oktatási- és egészségügyi intézményhálózat, kereskedelmi infrastruktúrát találhatunk. A leendő M0 lehajtó mellett található Auchan áruház, valamint a másik irányban a Pólus Center autóval 5 perc "járóföldre" van. A vonzáskörzetben, az Örs vezér téri HÉV végállomásnál található Budapest egyik legkedveltebb bevásárlóközpontja, az ÁRKÁD. A területről a tömegközlekedés busszal és HÉV-vel jól megoldott, míg a Belváros autóval három alternatív útvonalon (Kerepesi út, M3, Váci út) is megközelíthető.

Az Árpádföld és Cinkota mellett Mátyásföldet is magába foglaló XVI. kerület további erénye a fővárosi szinten kiemelkedő közbiztonság, az egészséges levegő és vízbázis. Érthető tehát, miért érzik úgy az itt lakók, hogy Budapest közigazgatási határain belül megtalálják a vidéki élet nyugalmát, harmóniáját, biztonságát.Nem csoda, hogy először a helybeliek kezdtek el érdeklődni az Európa Lakókert fejlesztése iránt. A két ütemben 380 lakást kínáló lakókert egy hiányzó űrt kíván betölteni: kertvárosi környezetben kínál kis és közepes lakásokat egyedülállóknak és családosoknak.
Így azok is élvezhetik a kertvárosi életet, akik nem tudnak maguknak megengedni 50 - 60 millió forintos családi házat.A kertvárosi hangulatot szolgálja az emberléptékű, két szint + tetőtér beépítés, valamint a földszinti lakásokhoz tartozó önálló kertrész, illetve a pihenőpark és a játszótér.

' title='
A lakások egy jelentős része - Pesten egyedülálló módon - a környékre és a budai hegyekre panorámás. A körbekerített lakókertet újonnan épített, közvilágítással ellátott úthálózat veszi majd körbe, amely a beruházó és az önkormányzat közös finanszírozásával valósul meg. Ezek az utak kizárólag a lakópark célforgalmát szolgálják majd ki.

' title='
A 30 és 130 m2 közötti lakások ára négyzetméterenként 250 ezer forinttól és 320 ezer forintig terjed. Ezek a pesti viszonylatban is kedvező árak sejtetik, hogy a lakások befektetési célra is ajánlhatók, hiszen a környék kiépülése után a helyi ingatlanpiac felértékelődhet.

Az Európa Lakókert első üteme 2005 második negyedévében készül el, míg a második ütem épületei az év végétől várják a beköltözőket.

További információ a www.europa-lakokert.hu webcímen, illetve az Otthon Centrum kihelyezett értékesítési irodájában (Budapest, XVI. ker Gesztenye út - Budapesti út sarok, Tel: 487-7700) érhető el.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019