Prémium

Integrált vezetékes szolgáltatások egy kézből (x)

Portfolio
Az integrált vezetékes megoldások nemcsak korszerű kommunikációs rendszerekhez, hanem egyúttal valódi versenyelőnyhöz is juttatják a kis- és középvállalatokat.

A modern üzleti folyamatok komplexitása, valamint az ezekhez szükséges információáramlás volumene, sebessége és minősége modernizációs kihívás elé állítja a kis- és középvállalatokat. Bár az egyes cégek ágazati hovatartozásában és ügyfélkörében jelentős különbségek vannak, az üzleti kommunikációs rendszer fejlesztésével kapcsolatos döntéseiket hasonló szempontok alapján hozzák meg. A kialakítandó vállalati kommunikációs rendszerrel szembeni lényeges elvárás, hogy az adat- és hangforgalom mind a telephelyek között, mind az ügyfelek irányába korszerű eszközökön, egységes csatornákon és alacsony költségek mellett történjen. Emellett kiemelt fontosságot kap a beruházási költségek nélküli megvalósíthatóság, a könnyű üzemeltetés és a meglévő infokommunikációs infrastruktúrával való kompatibilitás.

Integrált vezetékes csomagok: költséghatékony innováció
A kis- és középvállalatok fejlesztési célkitűzéseinek megvalósításához a T-Systems új, integrált vezetékes hang-,internet- és adatcsomagjai a vállalatok méretéhez és meglévő infrastruktúrájához illeszthető, innovatív megoldásokat kínálnak tervezhető költségek és gazdaságos üzemeltetés mellett.

A Compleo csomag az IP-technológia és a szimmetrikus internetkapcsolat előnyeit kihasználni kívánó vállalatok számára nemcsak biztonságos és rugalmas kommunikációs megoldást jelent, hanem egyúttal beruházási költségek nélkül juttatja a cégeket korszerű eszközökhöz - így például Cisco routerhez, IP alközponthoz és IP telefonkészülékhez. A szolgáltatáscsomag további előnye, hogy mentesíti az alaphálózati rendszer üzemeltetési feladatai alól a vállalati szakembereket, akiknek így többi idejük marad a napi üzletmenet és a stratégiai fejlesztések támogatására. Ezenkívül a Compleo csomag megbízható hátteret biztosít a fejlett üzleti alkalmazások (pl. ERP-rendszerek) bevezetéséhez és üzemeltetéséhez.

' title='
Az IPsound+ szolgáltatáscsomag az integrált hang-, internet- és adatszolgáltatás mellé IP-alközponti, IT-biztonsági és WLAN funkciókat, illetve eszközöket is kínál. Így ideális választás azon cégek számára, melyek az IP-alapú adatátviteli szolgáltatások előnyeit már ismerik vagy annak bevezetésére nyitottak. A szolgáltatáscsomag kényelmes és hatékony üzemeltetést is biztosít: a belső hálózat felügyeletét továbbra is a vállalati IT-szakemberek végezhetik, ugyanakkor a külső hálózat feletti funkciók konfigurálását és menedzselését külső szolgáltatóra bízhatják. Az alacsony kommunikációs költségekről kedvező percdíjak , hálózaton belül 0 Ft-os hívásdíjak és díjmentes távolsági hívások gondoskodnak.

A T-DSL csomagok a kisebb kommunikációs igényekkel és infrastruktúrával rendelkező cégeknek kínál szélessávú internetelérést biztosító ADSL -szolgáltatást, valamint vezetékes hangcsomagot . A lebeszélhető perceket, kedvező havidíjakat és hasznos kiegészítő szolgáltatásokat tartalmazó csomagok induló vállalkozásoknak is hatékony segítséget jelentenek világháló információinak eléréséhez és a vezetékestelefon-kommunikációhoz.

Egységes rendszerek egy kézből
Az integrált vezetékes csomagok havi átalánydíjas konstrukcióban érhetőek el. Ez egyrészt az önállóan megrendelt termékekhez képest fajlagosan alacsonyabb havidíjat jelent, másrészt tervezhető és ellenőrizhető költségeket biztosít. Mivel a távközlési és IT-szolgáltatásokat egy szolgáltató nyújtja, jelentős mértékben csökkennek az adminisztratív költségek is. Havonta csupán egy számlát kell kiegyenlíteni, továbbá változáskezelés és hibaelhárítás esetén elegendő egyetlen szolgáltatóval kapcsolatba lépni. Az üzleti folyamatok adatbiztonságát mindegyik csomagnál korszerű, mélységi védelmi és szabályzási megoldások garantálják.

További információkért kattintson ide!
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat