Prémium

Gyors, hatékony üzenetküldés névre szólóan is: Tömeges SMS! (x)

Portfolio
A T- Mobile és a T-Systems kibővült Webes Tömeges SMS szolgáltatásával akár személyre szóló, időzített üzeneteket is küldhet kiemelt ügyfeleinek.

Az üzenet, amit mindenki elolvas: mi a titok?
Naponta számtalan üzenettel bombáznak bennünket a legkülönbözőbb cégek. Mitől függ, hogy értékeljük a kapott információkat vagy bosszankodva figyelmen kívül hagyjuk őket? Vannak, akik biztosra mennek, ha az ügyfeleikről van szó. Megmutatjuk, hogyan!

Akár postai küldeményt, akár e-mail-t kapunk kéretlenül, komoly esély van rá, hogy olvasatlanul, automatikusan a kukában landol. Egy tipikus e-mail kampány esetében a címzettek negyede-tizede nyitja csak meg a levelet! Hiszen ami mindenkinek szól, az valójában nem szól senkinek.

' title='
Ehhez képest egy személyre szabott SMS-üzenet, amely a címzettet valóban érintő információkat közvetít - kikerülhetetlen. Jó időben és első kézből értesülni például egy nagyszabású koncertre szóló jegyelővételi lehetőségről, a kedvenc éttermünk aktuális kedvezményeiről vagy egy fontos megbeszélés megváltozott időpontjáról, helyszínéről.

Nem csoda, hogy egyre több olyan cég és intézmény érdeklődik a tömeges SMS-küldés iránt, amely számára létfontosságú az ügyfelek, vendégek vagy a közönség azonnali és hatékony tájékoztatása. Az egyre komplexebb igényeket felmérve a T-Mobile és T-Systems megújította óránként több ezer SMS küldésére alkalmas rendszerét, a Webes Tömeges SMS szolgáltatást, amely immár a weben is elérhető, kiegészítő szoftver telepítése nélkül.

A rendszer új funkciókkal is kiegészült: az SMS-ek paraméterezhetők, testre szabhatók, emellett időzítés is lehetséges. Az első lehetőség még személyesebb kommunikációt tesz lehetővé - szerepelhet az üzenetben például a címzett neve, vagy előkészíthetjük az üzeneteket egy akció hétvégi indulásához stb. A megfelelő időzítés élőbbé, dinamikusabbá teheti cégünk kapcsolattartását - anélkül, hogy valamelyik kollégának a tökéletes időzítési pillanatban le kellene nyomnia a "Küldés" gombot.


TIPP: Ide kattintva elérheti a szolgáltatás demóverzióját, mellyel ingyenesen és kockázat nélkül kipróbálhatja a tömeges sms-küldést - kockázat nélkül, hiszen ezúton az sms-ek végül nem kerülnek kiküldésre. (x)

' title='
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat