Prémium

Információk és példák vállalkozói döntéshozóknak (x)

Portfolio
A Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MFB) a válság kezdete óta különösen kiemelt figyelmet fordít a mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k) fejlesztési-, beruházási- és forgóeszköz-finanszírozásának megoldására. Az MFB honlapján eddig is megtalálhatóak voltak a kedvezményes kamatozású és hosszúlejáratú vállalkozásfejlesztési hitelek feltételei. A KKV HÍREK célja kifejezetten az, hogy a beérkezett és jóváhagyott hitelek nagyságrendje és a havonta értékelhető számadatok is megismerhetővé váljanak.

A KKV szektor által elérhető, programok szerint kihelyezett kumulatív összegeket hetente teszi közzé a Bank, a közvetlenül jóváhagyott hitelek havonként kerülnek összesítésre. Mindemellett a KKV HÍREK a hitelcélok megvalósítását, a felvett hitelek felhasználásának kiváló példáit is bemutatja, remélve, hogy a számadatok és a megvalósult beruházások segíthetnek azoknak, akik még csak terveznek, számolnak, elemzik a piac alakulását, vagy éppen a vállalkozásuk számára megfelelő hitelkonstrukciós lehetőségeket keresnek.
A Magyar Fejlesztés Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2009. október 11-ig közel 268 milliárd forint új hitelt hagyott jóvá a vállalkozói programok szerinti hitelek keretében. A Bank október 5. és október 11.-e között 1.252 millió forintot folyósított a KKV szektor vállalkozóinak, ami a korábban jóváhagyott hitelszerződések teljesítése.

2009. október 11-ig közel 42 milliárd forintot folyósított a Bank a mikro-, kis- és középvállalkozások jóváhagyott hitelkérelmeire. Az Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési-, Agrárfejlesztési- és az Agrár Forgóeszköz-, valamint az MFB Forgóeszköz Hitelprogramok keretein belül további jelentős források állnak még rendelkezésre a KKV szektornak.

A Bank KKV hiteleinek kedvezményes kamata változatlanul kevesebb, mint 5% (3 havi EURIBOR + legfeljebb 4%, 15 éves futamidőre). Ezen a héten az MFB által bemutatásra kiválasztott példaértékű vállalkozás a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar.

' title='


' title='


' title='
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019