Prémium

Kapacitásbővítés a Gramex Drinks-nél! (x)

Portfolio
A Gramex Drinks, a saját márkás üdítőitalok vezető magyarországi gyártója, örömmel jelentette be új beruházását egy újabb, korszerű aszeptikus töltősorba. Ezzel a beruházással a Gramex által foglalkoztatott szakképzett és szakképzetlen munkaerő száma is növekedni fog a cég magyarországi üzemében, Veresegyházon.
A Gramex Drinks - az egyetlen olyan saját márkás üdítőital gyártó ma Magyarországon, aki aszeptikus palackozási technológiával PET palackos italokat gyárt- egy második aszeptikus töltősor beruházását kezdte meg. Az aszeptikus technológia lehetővé teszi az üdítőitalok tartósítószer nélküli gyártását. Az új gyártósort a KHS-től, a vezető németországi töltősor-gyártótól szerzik be. Ez az új beruházás megduplázza majd a Gramex Drinks aszeptikus töltőkapacitását, így a cég ki tudja szolgálni a jelenlegi partnereinek a növekvő igényeit és tovább tudja fejleszteni az export tevékenységét is.

Kapacitásbővítés a Gramex Drinks-nél!
Ezt a jelentős beruházást részben a részvényesek (Arx Equity Partners és a Darby Private Equity, -amely a Franklin Templeton cég leánycége) alaptőke emeléséből, másrészt pedig egy hosszú távú befektetési hitelből finanszírozzák.

A Gramex Drinks ügyvezetője, Gerry Lenihan így kommentálta a befektetést: "Látjuk, hogy a fogyasztók és a kereskedők részéről is gyorsan növekszik az igény az egészséges üdítőitalok iránt, melyek nem tartalmaznak tartósítószereket és mesterséges adalékanyagokat. Ezzel a beruházással ennek a fokozódó keresletnek szeretnénk megfelelni."
A Gramex Drinks igazgatótanácsának elnöke, José de la Iglesia hozzáfűzte: "Ez a beruházás egyértelművé teszi, hogy a Gramex Drinks Magyarországon az egyetlen szereplője és specialistája az aszeptikus, saját márkás üdítőitalok gyártásának. Ezenkívül jó alapot szolgáltat ahhoz is, hogy tovább fejlesszük ezt az üzletágat Közép-Európában."

(x)
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
kep_szoveg