Prémium

Télapóváró családi sítábor Ausztriában december 6-10. között (x)

Portfolio
Télapóval a hegyen. Méghozzá nem is akárhol, hanem Ausztriában, az Alpokban. Ezt az élményt, valamint kedvezményes családi sítábort kínál vendégeinek december 6. és 10. között a SissiPark luxus apartmanszálló, az 1650 méter magasan fekvő, festői szépségű Lachtalban. Ezt nem érdemes kihagyni: a 15 év alatti gyerekek egy szülő kíséretével ingyenes síbérletet kapnak, a család többi tagjának pedig óriási kedvezmény jár a síbérlet árából. Ráadásként a gyerekek koruknak és tudásszintjüknek megfelelő csoportos síoktatáson vehetnek részt!
A hófödte hegycsúcsoknál szebb ünnepi díszletet nehezen lehetne elképzelni, például télapóra. A havas festői kép fejezi ki leginkább a tél, a meghittség, a közelgő ünnep hangulatát. Ezt a csalhatatlan idillt élvezheti az, aki Ausztriában a hegyek között, az egyik legszebb sírégióban, a stájerországi Lachtalban, közvetlenül a sípályák mellett található négycsillagos SissiPark apartmanszállóban várja a télapó érkezését. Ebben az időszakban már minőségi havas pályákon, de még előszezoni árakon lehet síelni úgy, hogy december 6-án jó eséllyel a csokikat osztogató télapó is ott siklik a hegyoldalon, a vendégek között. Ez a gyerekek számára minden évben fantasztikus élmény. Vagyis a télapóünnep a hegyen a legjobb családi program, ami az idén különösen nagy élmény lehet. A szervezők ugyanis ezekre a napokra - december 6. és 10. között - családi sítábort is meghirdettek. Ez a program számtalan extra kedvezményt is tartalmaz: a 15 éven aluli gyerekeknek csoportos ingyenes síoktatás jár, a család többi tagja pedig a síbérlet árából kap óriási kedvezményt.

Télapóváró családi sítábor Ausztriában december 6-10. között
Varázslatos Mikulás hangulat, élmény az egész családnak

A vastag hótakaróval borított hegycsúcsok látványa és a zavartalan síelés azonban még kevés lenne ahhoz, hogy mindenki maradéktalanul jól érezze magát. A vendéglátók mindent megtesznek azért is, hogy a síeléstől elfáradt, átfázott vendégek luxus körülmények között pihenhessék a fáradalmakat, s az apartmanjukhoz tartozó saját szaunájukban regenerálódjanak. A télapóváró csomag része a félpanziós ellátás is. A szervezők ezekre a napokra plusz szórakozásról is gondoskodnak: családi vetélkedőkkel, apró meglepetésekkel és természetesen a kicsiknek járó ajándékcsomaggal teszik még élvezetesebbé a programot.

Télapóváró családi sítábor Ausztriában december 6-10. között
A december egyébként sok szempontból is ideális időszak, ekkor még előszezoni árakon, de főszezoni körülmények között - kiváló minőségi hóban - lehet síelni. A SissiPark üzemeltetői erre, az úgynevezett besíelős időszakra is jelentős kedvezményt adnak a vendégeiknek. Azok, akik a hónap eleje és 23-a közötti napokra foglalnak szállást, félpanziós áron teljes ellátást kapnak és az ingyenes gyerek síbérlet erre az időszakra is jár éppúgy, mint a család többi tagjának a kedvezményes bérlet. Kár lenne kihagyni.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg