Prémium

Budapesti luxus már a vidéki ingatlan piacon is (x)

Portfolio
Tetőtéri medence, 0-24 órás recepció, étterem. Ezeket az előnyöket is élvezhetik Debrecen legújabb luxus ingatlanfejlesztésének leendő lakói. Az Egyetem Tower Debrecen nemcsak ezekkel a szolgáltatásokkal, és a felhasznált anyagok minőségével, hanem a technológiai megoldásaival is kitűnik a magyarországi vidéki ingatlanfejlesztések közül. Ha jobban mögé nézünk nem is olyan drága a vidéki luxus!

Debrecen frekventált helyén, az Egyetem sugárúton – a Melange Kávéház helyén - épül az Egyetem Tower. Az épület egyrészt a Nagy Lajos király térre, másrészt a Debreceni Egyetemre és a sugárútra néz. Séta távolságra az egyetemtől és a belvárostól, de számos tömegközlekedési csomópont is könnyel elérhető.

Eteley Gábor, az Egyetem Tower Debrecen értékesítési igazgatója szerint a tervezésnél és a lakások kialakításánál, az értékesítés folyamatánál és az átadásnál is szerették volna elérni, hogy leendő lakók úgy érezzék magukat, mintha egy hotelben töltenék mindennapjaikat. Az értékesítési igazgató szerint habár első ránézésre jóval a helyi átlagár fölött kínálják a lakásiakat, azok mégsem drágák! „Ha belegondolnak, akkor rájönnek, hogy ezekben a lakásokban nem átlagos minőségű anyagokat használunk fel, kivitelezési szempontból a hőszivattyús hűtés-fűtés nem egy olcsó technológia ma, ugyanakkor fenntartásban a gazdaságosabb. Amikor a klímaváltozás még jobban érezteti hatását – egyre jobban növekszik a forró napok száma – ezekben a lakásokban még akkor is komfortos időt biztosít a plafon hűtés, míg a többi társasháznál a tulajdonosok majd szobánként szerelik fel a sok nem éppen gazdaságosságáról és komfortosságáról híres „split klímákat”. Részben ennek köszönhetően és a helyszín miatt ezek a lakások értéktartóbbak lesznek a többinél, ha valaki befektetésre veszi, akkor pedig sokkal magasabb hozamokat tudhat magáénak, mintha egy átlagos lakást adna bérbe. A lakásokat beépített szekrényekkel, és gépesített konyhával adjuk át. Ha valaki szétnéz a bútorboltokban, akkor láthatja, hogy egy új konyha gépesítve akár több millió forintba is kerül. Ez szintén benne van a lakás árában. És akkor még nem beszéltem az egyedülálló saját medencéről, 0-24-es recepcióról, étteremről melyek mind a leendő tulajdonosok kényelmét biztosítja.” A piac visszaigazolni látszik, amit Eteley Gábor mond, hiszen az előértékesítésben már a lakások 15%-át eladták.

A nyolc szintes épület alatt három szintes, vidéken eddig újdonságnak számító liftes mélygarázs lesz. A lakások átlagosan 45-60 m2-esek lesznek, de megtalálhatók a kínálatban nagyobb, penthouse jellegű lakások, valamint olyanok is, amikhez saját szauna is tartozik. A lakások előértékesítése még tart, az építkezés pedig várhatóan novemberben kezdődik el. A beruházásról itt, a még szabad lakások listája itt érhető el.

(x)

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek