Prémium

Budapesti luxus már a vidéki ingatlan piacon is (x)

Portfolio
Tetőtéri medence, 0-24 órás recepció, étterem. Ezeket az előnyöket is élvezhetik Debrecen legújabb luxus ingatlanfejlesztésének leendő lakói. Az Egyetem Tower Debrecen nemcsak ezekkel a szolgáltatásokkal, és a felhasznált anyagok minőségével, hanem a technológiai megoldásaival is kitűnik a magyarországi vidéki ingatlanfejlesztések közül. Ha jobban mögé nézünk nem is olyan drága a vidéki luxus!
ARB_Egyetem_tower_1

Debrecen frekventált helyén, az Egyetem sugárúton – a Melange Kávéház helyén - épül az Egyetem Tower. Az épület egyrészt a Nagy Lajos király térre, másrészt a Debreceni Egyetemre és a sugárútra néz. Séta távolságra az egyetemtől és a belvárostól, de számos tömegközlekedési csomópont is könnyel elérhető.

ARB_Egyetem_tower_ejszaka

Eteley Gábor, az Egyetem Tower Debrecen értékesítési igazgatója szerint a tervezésnél és a lakások kialakításánál, az értékesítés folyamatánál és az átadásnál is szerették volna elérni, hogy leendő lakók úgy érezzék magukat, mintha egy hotelben töltenék mindennapjaikat. Az értékesítési igazgató szerint habár első ránézésre jóval a helyi átlagár fölött kínálják a lakásiakat, azok mégsem drágák! „Ha belegondolnak, akkor rájönnek, hogy ezekben a lakásokban nem átlagos minőségű anyagokat használunk fel, kivitelezési szempontból a hőszivattyús hűtés-fűtés nem egy olcsó technológia ma, ugyanakkor fenntartásban a gazdaságosabb. Amikor a klímaváltozás még jobban érezteti hatását – egyre jobban növekszik a forró napok száma – ezekben a lakásokban még akkor is komfortos időt biztosít a plafon hűtés, míg a többi társasháznál a tulajdonosok majd szobánként szerelik fel a sok nem éppen gazdaságosságáról és komfortosságáról híres „split klímákat”. Részben ennek köszönhetően és a helyszín miatt ezek a lakások értéktartóbbak lesznek a többinél, ha valaki befektetésre veszi, akkor pedig sokkal magasabb hozamokat tudhat magáénak, mintha egy átlagos lakást adna bérbe. A lakásokat beépített szekrényekkel, és gépesített konyhával adjuk át. Ha valaki szétnéz a bútorboltokban, akkor láthatja, hogy egy új konyha gépesítve akár több millió forintba is kerül. Ez szintén benne van a lakás árában. És akkor még nem beszéltem az egyedülálló saját medencéről, 0-24-es recepcióról, étteremről melyek mind a leendő tulajdonosok kényelmét biztosítja.” A piac visszaigazolni látszik, amit Eteley Gábor mond, hiszen az előértékesítésben már a lakások 15%-át eladták.

egyetem_tower_607_02_750

A nyolc szintes épület alatt három szintes, vidéken eddig újdonságnak számító liftes mélygarázs lesz. A lakások átlagosan 45-60 m2-esek lesznek, de megtalálhatók a kínálatban nagyobb, penthouse jellegű lakások, valamint olyanok is, amikhez saját szauna is tartozik. A lakások előértékesítése még tart, az építkezés pedig várhatóan novemberben kezdődik el. A beruházásról itt, a még szabad lakások listája itt érhető el.

egyetem_tower_607_03_750

(x)

100 forint shutter
onlinevásárláse-kereskedelem
mexikói katonák
wall street_shutterstock
Kiadta újabb hard-Brexit felkészítő anyagát Brüsszel: ez vár az emberekre és cégekre
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Lakásvásár a Hungexpón