Prémium

Mi köze a hibrid felhőnek a hosszúkardvíváshoz? (x)

PR cikk
A hibrid felhőben és a hosszúkardvívásban közös egy igazán sokszínű egyéniség, akinél a két terület nemcsak remekül kiegészíti, hanem erősíti is egymást. Benedek Bence az IT Services Hungary kampányában óriásplakáton és rövidfilmben meséli el, hogyan lehetséges ez.

- Miért jelentkeztél a kampányra?

- Az egyik fő hajtóerő a kíváncsiság volt: roppantul érdekelt, hogyan zajlik egy ilyen kampány, korábban soha nem vettem részt ilyesmiben. Alapvetően befelé forduló személyiség vagyok, így igazi kihívásként éltem meg, hogy a komfortzónámból kilépve a saját arcommal képviseljem a céget.

- Hogyan zajlott a közös rajzolás és a filmforgatás?

- A kampány címével összhangban valóban együtt dolgoztunk az összképen. Érdekes volt látni, ahogy a rajzon megelevenedik a munkahelyi és a magánéletem. A grafikus remekül megrajzolta például a hibrid felhőt, amivel dolgozom. A videóforgatás ezután könnyen ment: a rajzolás során már kialakult a fejemben egy vezérfonal. Kíváncsian várom az óriásplakátot, hiszen nem minden nap készíthetek közös szelfit saját magammal.

-  Mit árul el a rajz az ITSH-ról és a munkádról?

- Ahogy a rajz is mutatja, azért szeretek itt dolgozni, mert a fejlett vállalati kultúra egyszere támogatja a szakmai és személyes fejlődésemet is. Nemzetközi hátterének és szerepének köszönhetően az ITSH stabil munkahely, ahol több mint 4000-en dolgozunk. Lényeges, hogy céges szinten nem részfeladatokat végzünk, hanem komplex projekteket és izgalmas feladatokat valósítunk meg.

- Nálunk mindenki az ambíciói szerint kereshet új kihívásokat vagy területeket a cégen belül, amihez jelentős segítséget kapunk. Számomra például nagyon fontos, hogy számos tréninglehetőség közül választhatok, és minden kérdést meg tudok beszélni a vezetőimmel.

- És végül, hogy fér össze a vívás és a felhő?

- Számomra nagyon fontos, hogy a szenvedélyemben, a történelmi kardvívásban is kiteljesedhessek. Tavaly válogatott vívó lettem, és ez elég sok edzést követel. Az ITSH abban segített, hogy szinte teljes munkaidőben otthonról dolgozhatok. A munkában szerzett tapasztalatomat pedig kamatoztatni tudom a versenyzésben, amit ezután visszaforgatok a szakmámba.

Kíváncsi vagy a többi szereplőre is? Nézd meg a videókat itt!

(x)

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01