Prémium

Kezdd el időben: boldog percek (nem csak) karácsonyra! (x)

PR cikk
Okosórával díjazza a bankkártyás öngondoskodást az OTP Nyugdíjpénztár

Várva-várt újítás

Innovációval készült az év végi befizetési rohamra a legnagyobb hazai nyugdíjpénztár. Idén novembertől a tagok már online, bankkártyájuk segítségével is gyarapíthatják saját, vagy ismerősük, rokonuk nyugdíjcélú megtakarításait.

OTP_ONYP_bankkártyás_fizetés_1920x1080_csak_kép

Az OTP Nyugdíjpénztárhoz az idei év első kilenc hónapjában több mint 8,7 milliárd forintnyi egyéni befizetés érkezett, ami 11%-os emelkedés 2018 azonos időszakához képest. Ez is mutatja, hogy minden évben, egyre nagyobb a lakosság igénye a nyugdíjcélú megtakarítások iránt. Az OTP Nyugdíjpénztár az év végi hajrá előtt most még egyszerűbbé teszi a befizetés folyamatát.

„Évről évre azt tapasztaljuk, hogy tagjaink év végén növelik az egyéni befizetéseik összegét. Nem volt ez másként tavaly sem, amikor az utolsó negyedévben 6,1 milliárd forintnyi egyéni befizetés érkezett pénztárunkhoz. Idén, az új bankkártyás befizetési lehetőséggel szeretnénk megkönnyíteni azon tagjaink dolgát, akik az utolsó pillanatban gondoskodnának saját nyugdíjas korukról, vagy épp rokonaikat szeretnék meglepni a gondtalan időskori évekkel”- mondta el az új szolgáltatásról Nagy Csaba az OTP Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója.

Az OTP Nyugdíjpénztár több mint 230 000 tagja idén novembertől, a pénztár portál oldalán keresztül, bejelentkezés nélkül, két azonosító adat megadásával bármely nyugdíjpénztártag számlájára, vagy a bejelentkezést követően saját nyugdíjszámlájára fizethet tagdíjat bankkártyája segítségével. A befizetések valamennyi esetben a legnagyobb hazai online fizetési szolgáltatáson, a SimplePay felületén keresztül történnek, garantálva azok biztonságosságát, és egyszerűségét.

Az öngondoskodás jutalma

Az év vége több szempontból kiemelt időszak a pénztártagok számára. Akik ugyanis rendelkeznek adózott jövedelemmel, akkor nyugdíjszámlájára nem csak az egyénileg, hanem a munkáltató által befizetett összeg 20%-át is, maximum 150.000 Ft-ot  személyi jövedelem adójából visszaigényelhetik a következő évben.

További részletek: https://www.otpnyugdij.hu/hu/penztartagoknak/ado-es-tb-kedvezmenyek

Ráadásul, aki 2019. december 1. és december 18. között egy összegben legalább 60.000 Ft-ot bankkártyával fizet be egyéni nyugdíjszámlájára, egy Apple Watch Series 5 okosórával lehet gazdagabb!*

A kép illusztráció.

*Nyeremények: a Játék keretében a 25 nyertes pénztártag egy-egy ezüst színű, 44 mm-es Apple Watch series 5-re beváltható utalványt kap ajándékba. Sorsolás: 2020. január 23.

Részletes tájékoztatás a Nyereményszabályzatban olvasható.

(x)

bullbear
belgium_brugge
astrazeneca_oxford_covid_vakcina
pentagon shutter
dolgozó worker gyár gyári munkás ipar
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Az MNB Digitalizációs igazgatósága főosztályvezetőt keres

Az MNB Digitalizációs igazgatósága főosztályvezetőt keres
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
company-gift-cufflinks-skanska[1]