Prémium

Az Investhouse Kft. bemutatja: Garantált hozamú ingatlanbefektetés Pécsett (x)

PR cikk
Lecserélné üres, budapesti befektetési lakását fix hozamú, ingatlanra?
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Üres lakás helyett 7%-os garantált hozamú ingatlanbefektetés – lehetséges?

Budapesten a turizmus visszaesése miatt igazi lakáseladási hullámot indítottak el az AirBnB tulajdonosok, a vidéki városok lakáspiacait azonban nem érintette ilyen rosszul a COVID helyzet – sőt. Pécsen például olyan stabil az albérleti piac, hogy egy fejlesztő garantált bérbeadást is vállal a lakásaira, így megérheti a fővárosi befektetési ingatlant vidékire cserélni. 

Med center Merged logoval_decentralizálva_kicsi

Mit jelent a „garantált hozam”? Hogyan igényelhető?

A Magyarországon még kevéssé ismert ingatlanbefektetési konstrukciót az InvestHouse ingatlanfejlesztő cégcsoport kínálja a pécsi prémium kategóriás, Golden Corner lakóparkban lakást vásárló ügyfeleinek: a bérleti garancia szolgáltatásuk keretein belül visszabérlik az ügyfél ingatlanát, és a bruttó vételár 7%-át fizetik ki évente fix hozamként. A befektetés így a bérleti garancia időtartama alatt (mely standard esetben 5 éves, de a befektetés mértékétől függően 7 évre hosszabbítható) teljesen kockázatmentes. Az országban egyedülálló módon, adott feltételek mentén már a kivitelezés időszakában is érvényesíthető a hozam.

Miért érdemes Pécsett befektetni Budapest helyett?

Pécsett, a Tudományegyetem élvonalbeli nemzetközi képzésein, kiemelten az Orvosi Karon tanuló külföldi diákok száma dinamikusan nő, így az Egyetemvárosban nagyon magas a kereslet a jó minőségű, új építésű ingatlanok iránt, melyet a kínálat nem tud kielégíteni. A prémium ingatlanok bérleti díjai stabilan erősek, sok esetben budapesti szintűek, viszont a vételáruk alacsonyabb, mint a fővárosban, így ár-érték arányuk kedvezőbb. A rövid távú lakáskiadás nem hangsúlyos a városban, így  a mindennapjainkra jellemző pandémia, vagy esetleges egyéb szükséghelyzet sem rontja a megtérülést.

Régebben elképzelhetetlen lett volna „távolról” lakást vásárolni, ám ma már akár 100% online kapcsolattal megoldható az ingatlanvásárlás és -üzemeltetés. Az InvestHouse teljes körű és ingyenes lakásmenedzsment szolgáltatással lefedi az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos összes feladatot a lakáskiadástól a karbantartásig, így ügyfeleiknek nincs tennivalójuk a konstrukció időtartama alatt ingatlanukkal. A lakás kiadásra optimalizált berendezése is megoldható, külön megállapodás alapján. A fenti szolgáltatások az ország bármely pontjáról, vagy akár külföldről is igénybe vehetők.

Hol érhetők el?

Személyes konzultációért pécsi irodájuk várja ügyfeleinket, előzetes bejelentkezés alapján, illetve telefonon, és emailben is adnak tájékoztatást.

Email: info@investhouse.hu, Telefon: +36 70 660 5000

Web: www.goldencorner.hu

(x)

lélegeztetőgép
emanuel macron
panik (2)
Jeffrey Gundlach
palotai dániel
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
11_NHP 2020 nyar_Portfolio_GettyImages-497692630