Prémium

Rendszeres COVID-19 tesztelés olcsón? Clungene gyorstesztekkel lehetséges! (x)

PR cikk

Egyre-másra érkeznek a hírek arról, hogy sok cégnél annyi a fertőzött, hogy már a termelés, a munka fenntarthatósága is veszélybe került. A leggyorsabb mód, amellyel meg lehet akadályozni, hogy a COVID-19 vírus elterjedjen egy vállalat, intézmény alkalmazottai között, a dolgozók rendszeres és módszeres tesztelése, valamint a fertőzöttek elkülönítése. A Clungene gyorstesztek ehhez kínálnak költséghatékony megoldást.

Clungene antigén teszttel akár 30 perc alatt azonosítani lehet a COVID-19 fertőzés korai fázisát, ezen időszakban a megbízhatósága hasonló a PCR tesztéhez, ára azonban a töredéke.

Clungene szerológiai teszttel a fertőzés késői szakasza, valamint a múltban lezajlott fertőzés is igazolható, mindössze 15–20 perc alatt.

A tesztek professzionális személyek általi használatra készültek; együttes alkalmazásukkal megvalósítható a dolgozók teljes körű szűrése.

A heti rendszerű gyorstesztelésnek számtalan előnye van:

  • Az idő- és költségigényes PCR teszteket csak a legszükségesebb esetekben kell elvégeztetni: azok sokszor kiválthatóak antigén tesztekkel, ha sürget az idő, vagy szűkösek az anyagi lehetőségek.
  • Nyomon lehet követni, vannak-e fertőzöttek az adott intézményben.
  • Rövid idő alatt reagálni lehet, ha megjelenik a vírus, még akkor is, ha az érintettek tünetmentesek – azok elkülönítésével a többiek biztonságosan folytathatják a munkát.
  • Azonosítani lehet azokat a személyeket is, akik korábban már megfertőződtek a vírussal.

A szerológiai teszt önálló alkalmazása a védőoltás előtt és után is célszerű. Az oltás beadása előtt a teszt kimutatja a nemrégiben lezajlott COVID-19 fertőzést, pozitív eredmény esetén a vakcina nem javasolt és nem is indokolt. A teszt jelzi a vakcina révén szerzett védettséget is (IgG pozitív eredmény formájában), az eddigi tapasztalatok alapján erre a második dózist követő 4–10 napon belül lehet számítani.

Fontos megjegyezni, hogy aki már megkapta a védőoltást, annak ellenére fertőző lehet, hogy nála az esetek túlnyomó többségében nem jelentkeznek tünetek. Ezért e személyeket is érdemes rendszeresen tesztelni.

A módszeres tesztelésről és a gyorstesztek elméleti hátteréről bővebben olvashat weboldalunkon, ahol ajánlatkérésre is lehetősége van: https://covid-19.hbs.hu/

A gyorstesztek emellett ország összes patikájában megvásárolhatóak!

Teljesítőképességi adatok
Antigén teszt: szenzitivitás: 92,0–98,0%, specificitás: 99,7%. (a tünetek megjelenését követő első hét napban)
Szerológiai teszt: szenzitivitás: 86.6%, specificitás: 98.33% (IgG+IgM kombinált). A tünetek megjelenését követő 8. naptól kezdve a szenzitivitás 90% feletti.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
lidl áruház