Prémium

Számlaiktatás, csoportos utalás, pénzügyi elemzés pillanatok alatt (x)

PR cikk
Profi számlafeldolgozásban segít egy kifejezetten KKV-kat célzó platform.

A legjobb terméket az fejleszti, aki a saját munkáját szeretné hatékonyabbá tenni, ezért pontosan tudja, mire van szüksége – legyen szó egy étterem vagy webshop üzemeltetéséről, vagy akár hulladékgazdálkodásról. Egy mindhárom vállalkozásban közös: rengeteg számlát kell feldolgozniuk minden hónapban. Éppen ebben segít egy új, kifejezetten magyar KKV-kat célzó platform, a Bejovoszamlak.hu.

Jäger István, a Jäger cégcsoport egyik tulajdonosa konténeres hulladékgazdálkodással, nemzetközi fuvarozással, teherautó javítással és veterán autók restaurálásával is foglalkozik. Két éve pedig elhatározta, hogy átláthatóbbá teszi a cégcsoport pénzügyeit. „Megelégeltem a pontatlan könyvelést és az excel-táblákat. Szerettem volna valós időben követni a pénzügyi folyamatokat, és persze több időt tölteni a családommal. A kollégáimmal együtt megalkottunk egy olyan platformot a hozzánk hasonló KKV-k számára, amely NAV-adatkapcsolat segítségével nagyjából 80%-kal csökkenti a számlák feldolgozási idejét, részletes költség kimutatást, áfa egyenleget, és számlaforgalom egyenleget ad, ráadásul segítségével a könyvelő munkája is könnyen ellenőrizhetővé válik” – mondta el István. 

A Bejovoszamlak.hu egy pár perc alatt üzembe helyezhető platform, melynek segítségével a cégvezetők naprakészen látják cégük pénzügyeit, az utalandó költségeket, követni tudják a cash-flowt, illetve a könyvelők munkáját is. Az utalásokat „csomagba” is lehet rendezni, amit a cégvezető egyetlen kattintással jóváhagyhat - akár otthonról is. A Bejovoszamlak.hu-n elérhető riportok segítségével pedig bármilyen időszakra lehet elemezni a költségeket tevékenységek, projektek, partnerek, költséghelyek szerint, ami a folyamatosan változó piaci viszonyok mellett különösen hasznos.

A Bejovoszamlak.hu segítségével az adminisztrációval foglalkozó kollégák leterheltsége is jelentősen csökken, hiszen a közvetlen NAV összeköttetéssel és számlaletöltéssel a számlákat pillanatok alatt lehet iktatni (erről egy rövid oktatóvideó is készült), és bármilyen adat alapján kereshetővé válik valamennyi számla. A könyvelők pedig folyamatosan tudják követni és feldolgozni a bejövő számlákat, és az előre egyeztetett költséghelyeknek és -típusoknak köszönhetően elkerülhető a félrekönyvelés és a havi zárást kísérő kapkodás.

A platformot már számos magyar KKV – köztük bicikli kereskedés, ügyvédi irodák, fuvarozó cégek – használják, és a Bejovoszamlak.hu mellett döntött a havi több száz számlával dolgozó Mazel Tov Bar & Restaurant tulajdonosa is. A platform pedig folyamatosan fejlődik, a következő lépés a Bejovoszamlak.hu és a legnagyobb könyvelési szoftverek összekapcsolása lesz.

A Bejovoszamlak.hu egy hónapig ingyenesen kipróbálható, a próbahónap leteltével a platform alap funkciói továbbra is díjmentesen használhatók, valamennyi funkció pedig cég profilonként 1.500 Ft + ÁFA / hónap díjon érhető el.

(x)

Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kezdő befektető kalauz - grafikonok, megbízások

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019