Prémium

Számlaiktatás, csoportos utalás, pénzügyi elemzés pillanatok alatt (x)

PR cikk
Profi számlafeldolgozásban segít egy kifejezetten KKV-kat célzó platform.

A legjobb terméket az fejleszti, aki a saját munkáját szeretné hatékonyabbá tenni, ezért pontosan tudja, mire van szüksége – legyen szó egy étterem vagy webshop üzemeltetéséről, vagy akár hulladékgazdálkodásról. Egy mindhárom vállalkozásban közös: rengeteg számlát kell feldolgozniuk minden hónapban. Éppen ebben segít egy új, kifejezetten magyar KKV-kat célzó platform, a Bejovoszamlak.hu.

Jäger István, a Jäger cégcsoport egyik tulajdonosa konténeres hulladékgazdálkodással, nemzetközi fuvarozással, teherautó javítással és veterán autók restaurálásával is foglalkozik. Két éve pedig elhatározta, hogy átláthatóbbá teszi a cégcsoport pénzügyeit. „Megelégeltem a pontatlan könyvelést és az excel-táblákat. Szerettem volna valós időben követni a pénzügyi folyamatokat, és persze több időt tölteni a családommal. A kollégáimmal együtt megalkottunk egy olyan platformot a hozzánk hasonló KKV-k számára, amely NAV-adatkapcsolat segítségével nagyjából 80%-kal csökkenti a számlák feldolgozási idejét, részletes költség kimutatást, áfa egyenleget, és számlaforgalom egyenleget ad, ráadásul segítségével a könyvelő munkája is könnyen ellenőrizhetővé válik” – mondta el István. 

A Bejovoszamlak.hu egy pár perc alatt üzembe helyezhető platform, melynek segítségével a cégvezetők naprakészen látják cégük pénzügyeit, az utalandó költségeket, követni tudják a cash-flowt, illetve a könyvelők munkáját is. Az utalásokat „csomagba” is lehet rendezni, amit a cégvezető egyetlen kattintással jóváhagyhat - akár otthonról is. A Bejovoszamlak.hu-n elérhető riportok segítségével pedig bármilyen időszakra lehet elemezni a költségeket tevékenységek, projektek, partnerek, költséghelyek szerint, ami a folyamatosan változó piaci viszonyok mellett különösen hasznos.

A Bejovoszamlak.hu segítségével az adminisztrációval foglalkozó kollégák leterheltsége is jelentősen csökken, hiszen a közvetlen NAV összeköttetéssel és számlaletöltéssel a számlákat pillanatok alatt lehet iktatni (erről egy rövid oktatóvideó is készült), és bármilyen adat alapján kereshetővé válik valamennyi számla. A könyvelők pedig folyamatosan tudják követni és feldolgozni a bejövő számlákat, és az előre egyeztetett költséghelyeknek és -típusoknak köszönhetően elkerülhető a félrekönyvelés és a havi zárást kísérő kapkodás.

A platformot már számos magyar KKV – köztük bicikli kereskedés, ügyvédi irodák, fuvarozó cégek – használják, és a Bejovoszamlak.hu mellett döntött a havi több száz számlával dolgozó Mazel Tov Bar & Restaurant tulajdonosa is. A platform pedig folyamatosan fejlődik, a következő lépés a Bejovoszamlak.hu és a legnagyobb könyvelési szoftverek összekapcsolása lesz.

A Bejovoszamlak.hu egy hónapig ingyenesen kipróbálható, a próbahónap leteltével a platform alap funkciói továbbra is díjmentesen használhatók, valamennyi funkció pedig cég profilonként 1.500 Ft + ÁFA / hónap díjon érhető el.

(x)

Kasza Elliott-tal

Paypal - kereskedés

Márciusban módosítottam a rajzomon, aminek a lényege az volt, hogy egy ending diagonal jön lefelé 2022.08.16-a óta. Most megint itt egy update, mert azt látom, hogy az ED jó ötlet volt, de még m

Kiszámoló

Jön a QR kódos fizetés szeptembertől

Magyarország a nyolcvanas-kilencvenes években az elmaradottsága okán kimaradt a csekkes fizetésből és egyből az akkor modernnek számító bankkártyás fizetés korszakába lépett be. (A kilencve

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kiszámolta a ChatGPT-vel egy magyar közgazdász, mekkora eséllyel jutunk tovább a foci-Eb-n

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2