Prémium

BrandFestival: Magyarországra érkezik a japán sztárkreatív

PR cikk
21. születésnapját ünnepli a BrandFestival, az idei eseményen a digitális transzformáció, a virtuális stratégia-alkotás izgalmas kérdései, jelenségei és a Metaverzumban rejlő üzleti lehetőségek kerülnek fókuszba. Mindez nemzetközi szinten jegyzett „sztárelőadók”, a kommunikációs iparág meghatározó szereplői és a hazai vállalatvezetők társaságában, interkulturális közegben zajlik majd. Előadást tart többek között Naoki Tanaka, a Dentsu Tokyo kreatív igazgatója is.
BrandFestival Naoki Tanaka

A fogyasztókat rengeteg új tapasztalat éri az online térben, a digitális élmény tartalma pedig rendkívül gyorsan fejlődik. Érdemes kihasználni az exponenciális technológiai változásban rejlő lehetőséget az üzleti és a felhasználói élmény jövőjének újragondolására céljából.

Idén formabontó gondolatokkal inspirálja a közönséget többek közt Naoki Tanaka, a Dentsu Tokyo kreatív igazgatója is. A japán sztárkreatív, adat-alapú kreatív storyteller, a digitális innováció élvonalában dolgozik. A Dentsu Tokyo-t a szakmabeliek is arról ismerik, hogy folyamatosan feszegeti a technológia és az innováció határait.

Tanaka-t egyedülálló tehetsége a japán reklámipar egyik legismertebb alakjává tette.

Kreatív képességeit olyan technológiai fejlesztésekbe invesztálja, amelyek középpontjában az adat és a technológia összekapcsolása áll.

Mindez hatalmas kompetitív előnyt nyújt a branding területén.

A szakértő hagyományos és modern hirdetési megoldásokat - digitális dizájn, AI-rendszerek - kínál olyan ügyfelek számára, mint a Shiseido, az Uniqlo, a Google és a Honda. A legnevesebb reklámversenyeken számos nemzetközi díjat nyert többek között a D&AD, a Cannes Lions, a Spikes Asia, az Adfest Grand Prix-en, több kategóriában is, például film, digitális, design, média, innováció, márkás tartalom, és PR.

BrandFestival_2022

Amellett, hogy úttörő ügyfélmegoldásokon dolgozik, kutatás-fejlesztéssel is foglalkozik, kreatív ötletekkel és technológiával kísérletezik a Dentsu Lab Tokyo-nál. Naoki az ötletek kialakításában is egyéni ösvényt tapos. Hitvallása szerint az üzleti döntésekben talán hamarosan jobbak lesznek az algoritmusok, de a kreatív feladatokhoz még sokáig szükség lesz a legjobb elmékre.

Az ügynökségcsoport számtalan kiváló alkotása közül az egyik nagy médiavisszhangot kiváltó reklám a Cannes-i Kreatív Reklámfesztiválon Radio & Audio kategóriában is Grand Prix-et nyerő kampánya, a British Museumnak készített Unfiltered History Tour volt.

A 21. BrandFestival alkalmával digitális guruk, ügyfélélmény stratégák, metaverzum trendszakértők, meta-élmény tervezők, kreatív tartalomfejlesztők: több mint 100 előadó, köztük számos nemzetközi szakember boncolgatja a digitális transzformáció, virtuális stratégialkotás és a Metaverzum izgalmas kérdéseit, jelenségeit. Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozója 2022. november 10-11-én, az Etele Cinema-ban a „Digitális transzformáció” alapgondolat mentén elemzi a jövőt: http://brandfestival.hu/

A Portfolio a BrandFestival médiatámogatója.

(x)

chris-christie-new-hampshire
usa amerika vcapitol kapitólium
Az év legrosszabb napja az amerikai tőzsdéken
Brutálisan erős a dollár - Nagyon rossz hír ez a forintnak
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
2023. szeptember 12.
Sustainable World 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
menedzser_szovetseg_borito