1,2 millió járművet hív vissza a Honda

1,2 millió járművet hív vissza a Honda

A Honda Motor 1,2 millió járművet hív vissza az Egyesült Államokban a tolatókamera képével kapcsolatos lehetséges probléma miatt - jelentette be pénteken a Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal (NHTSA). 

BrandFestival: Magyarországra érkezik a japán sztárkreatív

21. születésnapját ünnepli a BrandFestival, az idei eseményen a digitális transzformáció, a virtuális stratégia-alkotás izgalmas kérdései, jelenségei és a Metaverzumban rejlő üzleti lehetőségek kerülnek fókuszba. Mindez nemzetközi szinten jegyzett „sztárelőadók”, a kommunikációs iparág meghatározó szereplői és a hazai vállalatvezetők társaságában, interkulturális közegben zajlik majd. Előadást tart többek között Naoki Tanaka, a Dentsu Tokyo kreatív igazgatója is.

Bajban a Honda, kevesebb autót fog gyártani

Bajban a Honda, kevesebb autót fog gyártani

A gyártás csökkentésére kényszerül két japán üzemben a Honda alkatrész beszállítási problémák miatt - jelentette be csütörtökön az autóipari konszern.

Tényleg elektromos autók gyártásába kezd a Sony, de nem egyedül

Tényleg elektromos autók gyártásába kezd a Sony, de nem egyedül

A Honda és a Sony még márciusban jelentették be, hogy közösen Sony Honda Mobility néven beszállnak elektromos autó piacra. Előbbi a gyártást és az értékesítést hozza a partnerségbe, míg utóbbi a szoftver és a technológiai tapasztalatot biztosítja. Most további részletek derültek ki a közös vállalkozással kapcsolatban.

Tovább nyit Kína, fontos változás jön az autóiparban

Tovább nyit Kína, fontos változás jön az autóiparban

A kínai kormány jövő évi hatállyal megszünteti a külföldi autógyártók autóipari befektetéseire vonatkozó korlátozásokat, és ezzel a globális szereplőkre vonatkozó utolsó jelentős korlátozást is eltörölte.

Kiszáll a Honda a Forma-1-ből  a jövő év végén

Kiszáll a Honda a Forma-1-ből a jövő év végén

A 2021-es idény végén befejezi motorbeszállítói tevékenységét a Forma-1-ben a Honda, mert a károsanyag-kibocsátás nélkül működő erőforrások technológiai fejlesztésére akar koncentrálni a továbbiakban.

Bezárja brit üzemét a Honda

A Honda keddi bejelentése szerint a társaság 2021-től bezárja swindoni gyárát, a gyárbezárás nyomán 3500 munkahely szűnik meg. A Honda vezére szerint a döntést nem a Brexit húzódik meg, és a társaság európai központja az Egyesült Királyságban marad.

Bezárná brit gyárát a Honda

Bezárná brit gyárát a Honda

Bezárná brit gyárát a Honda, a tervek szerint 2022-ben. A döntést, ami 3500 állást érinthet, holnap jelentheti be a cég - tudta meg a Sky News.

Visszaeső profitról számolt be a Honda

Közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését a Honda, míg a japán autógyártó bevétele csupán minimális változást mutatott a korábbi év hasonló időszakával összehasonlítva, a Honda üzemi eredménye ugyanakkor visszaesett, jelentősen alulmúlva az elemzői várakozásokat. A gyorsjelentést követően a társaság részvényei eséssel zárták a pénteki kereskedést.

Hónapokra is leállhat a Toyota angliai gyára, ha kizuhan Nagy-Britannia az EU-ból

A Toyota japán autóipari óriáscég nagy-britanniai részlegének vezérigazgatója szerint a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után akár hónapokra is leállhat a cég angliai termelése, ha Londonnak addig nem sikerül megállapodásra jutnia az Európai Unióval a kereskedelmi kapcsolatok feltételrendszeréről.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.