Slider_1_tukrozve
Prémium

A Dunaferr tájékoztató levele (x)

PR cikk

Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket az ISD DUNAFERR Zrt. részéről, hogy a 2022. november 21. napján tartott közgyűlés szabálytalanul került összehívásra és megtartásra, ezért minden ott meghozott döntés ÉRVÉNYTELEN.

Természetesen minden lehetséges jog eljárás megindult az érvénytelenség Bíróság által is megtörténő megállapítása érdekében, továbbá a büntetőjogi következmények alkalmazása céljából is.

Az eljárások első eredményeként a Székesfehérvári Törvényszék jogerős döntésével a 2022. november 21-én tartott közgyűlésen hozott határozatok végrehajtását már felfüggesztette! Jogerős bírósági döntés rendelkezik tehát arról, hogy ezen közgyűlés döntéseit NEM LEHET és NEM SZABAD VÉGREHAJTANI SENKINEK!

Külön kiemeljük, hogy egyetlen, az ezen közgyűlésen megválasztott személy sem járhat el az ISD DUNAFERR Zrt. igazgatósági, vagy felügyelőbizottsági tagjaként, és ha ezt teszi, vagy tette, akkor az nem kötelezi az ISD DUNAFERR Zrt-t semmire.

Az ISD DUNAFERR Zrt-t mindaddig, amíg a Ciprusi bíróság jogerősen fel nem hatalmazza ismét a DUNAFERR-ben több mint 99,6 %-os tulajdonnal rendelkező STEELHOLD LIMITED-et a közgyűlésen történő részvételre és szavazásra, addig tehát továbbra is a korábbi Igazgatóságok által, illetve jóváhagyásukkal kinevezett munkahelyi vezetők irányítják az ugyancsak Igazgatóság által korábban jóváhagyott Szervezet és Működés Szabályzat rendelkezései szerint. Ezen szabályok szerint az ISD DUNAFERR Zrt. tevékenységét, legmagasabb vezető beosztású munkavállalóként, Evgeny Tankhilevich irányítja, és az általa korábban adott képviseleti meghatalmazásokkal feljogosított munkavállalók képviselik, és senki más.

Ennek a menedzsmentnek kötelessége a vagyon, benne a munkahelyek megóvása is, mely kötelezettségének Igazgatóság és Felügyelőbizottság hiányába is, sőt, emiatt fokozott felelősséggel eleget tesz, immár több mint 2 éve, mint, ahogy az Igazgatóság és a Felügyelőbizottság irányítása és kontrollja mellett ezt tette a korábbi 10 évben is. E kötelezettséget teljesíti a jelen tájékoztatás, továbbá az is, hogy a közgyűlésen szabálytalanul megválasztott személyeknek nem engedjük meg, hogy a társaság ügyeiben bármit tegyenek. Erről jogerős bírósági döntés is rendelkezik már, amit mindenki köteles betartani!

Dunaújváros, 2022. november 24.

Tisztelettel

Evgeny Tankhilevich

legfőbb-, általános vezérigazgató-helyettes

Dr. Nagy Péter

ügyvéd

(x)

Otani Sohei
Netanjahu
Netanjahu
2024. március 19.
Agrárium 2024
2024. március 7.
Property Warm Up 2024
2024. március 20.
Portfolio-MAGE Járműipar 2024
2024. április 11.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
image 27