Legyen saját céges „benzinkutad” (x)
Prémium

Legyen saját céges „benzinkutad” (x)

PR cikk
A Power Charge okos energiatárolási megoldásaival nemcsak magad menedzselheted a céged energiagazdálkodását, de autóflottádból is kihozhatod a maximumot.

A növekvő energia- és benzinárak mellett az elektromos energia gazdaságos felhasználása egyre lényegesebb a vállalkozások esetében is. A cégek életében komoly változást hozhat egy elektromos autóflotta, amely 100%-ban a saját magunk által megtermelt energiát használja fel.

A rohamosan terjedő napelemes megoldások eső lépésnek megteszik, de érdemes már a kezdetektől – a napkollektoroktól a tároláson át a töltésig tartó – teljes rendszerben gondolkodni. A megújuló energiaforrások hátránya ugyanis, hogy ha nem gondoskodunk a fenntartható módon megtermelt villamosáram eltárolásáról, akkor nem leszünk képesek azt akkor felhasználni, amikor épp szükségünk van rá. Márpedig az elektromos vagy PHEV autó töltése, nappali használat mellett, inkább az esti időszakra jellemző.

Erre nyújtanak hatékony, kompakt és okos megoldást a Power Charge akár ipari léptékű energiafelhasználást is éjjel-nappal kiszolgálni képes villamosenergia-tároló rendszerei, melyek segítségével jelentős költségmegtakarítással oldhatod meg céged energiaellátását.

Kép1

Az ipari méretű napenergia-termeléshez a leghatékonyabbak az ATLAS napelemek. Az üzleti felhasználók igényeire tervezett nagy kapacitású elektromosenergia-tárolók 30/60 kW kimenő teljesítmény mellett 60/120 kWh akkukapacitással rendelkeznek. Az akár szünetmentes tápegységként is használható Lítium vas-foszfát tárolók nemcsak automatizált – akár mobilról is vezérelhető – működésre képesek, de kiterjedt biztonsági tesztelésen estek át, teljes körű gyártói garancia mellett a hazai szervizháttér és support is biztosított.

power

A saját telepítésű elektromos autótöltők egyre népszerűbbek az irodaházak, bevásárlóközpontok, szállodák, garázsok körében, sőt akár buszt is lehet róluk tölteni.

A több töltőfejjel szerelhető, gyors, 60-240 kW teljesítményű ipari DC töltők elláthatóak bankkártyás fizetési modullal is. Kezelésüket nemcsak az érintőképernyő teszi egyszerűvé, de távfelügyeletük szintén megoldható akár egy mobiltelefonnal is.

Tudj meg többet a Power Charge okos energiatárolási megoldásairól: www.powercharge.hu

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01