cover_1245x700_pf
Prémium

Legyen saját céges „benzinkutad”

PR cikk
A Power Charge okos energiatárolási megoldásaival nemcsak magad menedzselheted a céged energiagazdálkodását, de autóflottádból is kihozhatod a maximumot.

A növekvő energia- és benzinárak mellett az elektromos energia gazdaságos felhasználása egyre lényegesebb a vállalkozások esetében is. A cégek életében komoly változást hozhat egy elektromos autóflotta, amely 100%-ban a saját magunk által megtermelt energiát használja fel.

A rohamosan terjedő napelemes megoldások eső lépésnek megteszik, de érdemes már a kezdetektől – a napkollektoroktól a tároláson át a töltésig tartó – teljes rendszerben gondolkodni. A megújuló energiaforrások hátránya ugyanis, hogy ha nem gondoskodunk a fenntartható módon megtermelt villamosáram eltárolásáról, akkor nem leszünk képesek azt akkor felhasználni, amikor épp szükségünk van rá. Márpedig az elektromos vagy PHEV autó töltése, nappali használat mellett, inkább az esti időszakra jellemző.

Erre nyújtanak hatékony, kompakt és okos megoldást a Power Charge akár ipari léptékű energiafelhasználást is éjjel-nappal kiszolgálni képes villamosenergia-tároló rendszerei, melyek segítségével jelentős költségmegtakarítással oldhatod meg céged energiaellátását.

Kép1

Az ipari méretű napenergia-termeléshez a leghatékonyabbak az ATLAS napelemek. Az üzleti felhasználók igényeire tervezett nagy kapacitású elektromosenergia-tárolók 30/60 kW kimenő teljesítmény mellett 60/120 kWh akkukapacitással rendelkeznek. Az akár szünetmentes tápegységként is használható Lítium vas-foszfát tárolók nemcsak automatizált – akár mobilról is vezérelhető – működésre képesek, de kiterjedt biztonsági tesztelésen estek át, teljes körű gyártói garancia mellett a hazai szervizháttér és support is biztosított.

power

A saját telepítésű elektromos autótöltők egyre népszerűbbek az irodaházak, bevásárlóközpontok, szállodák, garázsok körében, sőt akár buszt is lehet róluk tölteni.

A több töltőfejjel szerelhető, gyors, 60-240 kW teljesítményű ipari DC töltők elláthatóak bankkártyás fizetési modullal is. Kezelésüket nemcsak az érintőképernyő teszi egyszerűvé, de távfelügyeletük szintén megoldható akár egy mobiltelefonnal is.

Tudj meg többet a Power Charge okos energiatárolási megoldásairól: www.powercharge.hu

(x)

Az év legrosszabb napja az amerikai tőzsdéken
Fiatal nő befektetés számolás
Európai Tanács
olaj
koszovó
Szudán
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 1.
Financial IT 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
woodland-2_52486621683_o