Zara László

Zara László

elnök , Adótanácsadók Egyesülete

Közgazdasági egyetemet végzett, adószakértő, bejegyzett könyvvizsgáló. Hosszú pályafutása alatt tevékenykedett vállalati szervezőként, főkönyvelőként, gazdasági igazgatóként különböző ágazatokban. 1987-től saját adótanácsadó, könyvvizsgáló cégét vezeti, jelenleg is abban dolgozik aktívan. 1990-ben 27 társával megalakították a mostanra már több mint 1000 könyvelő- és adótanácsadó céget tömörítő – mai nevén – Adótanácsadók Egyesületet. Ennek kezdetekben alelnöke, majd 1994-től elnöke. Az Országos Számviteli Bizottság tagja már több mint egy évtizede. Szakmai szervezete tagságát képviselve adózási szakértőként részt vett több kormányzat adó- és adóadminisztráció csökkentéssel foglalkozó munkabizottságában.
Cikkeinek a száma: 3
Az adót felfüggeszteni nem kell félnetek jó lesz - avagy a farkas megeszi a kismalacokat?

Az adót felfüggeszteni nem kell félnetek jó lesz - avagy a farkas megeszi a kismalacokat?

Nem gondolom, hogy a javaslattevőnek egy éjszakai álmából felébredve hirtelen jutott eszében ez az egész. Hallani olyan véleményt, hogy a javaslatra egyik magyarázat talán az, hogy egyes nagyobb cégek a veszélyhelyzet ürügyén most láthattak megfelelő alkalmat ezt elővenni. De lehet, hogy azoknak van igazuk, aki úgy gondolják, ez egy teljesen máshonnan érkezett felvetésre előkerült „önálló” javaslat. Akármelyik – vagy egyik sem – igaz, elfogadhatósági tesztnek valószínűleg megfelelőnek bizonyulhat.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyetlen lépéssel magára haragította Oroszország a világ egyik legerősebb katonai hatalmát: fontos szövetségest nyerhet Ukrajna
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.