europai parlanent epulet brusszel
Uniós források

Koronavírus: törölte strasbourgi plenáris ülését az Európai Parlament

Portfolio
Nem Strasbourgban és nem olyan hosszú ideig tartó plenáris ülése lesz az Európai Parlamentnek három hét múlva a koronavírus járvány terjedése miatt – döntött kedden az Európai Parlament Elnökeinek Értekezlete.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Az EP közleménye szerint a politikai csoportok vezetői kedden a vis major eset miatt az ülésnaptár megváltoztatásáról döntöttek, a COVID-19 vírus terjedésének megállítása érdekében hozott intézkedéseket követően. A döntések lényege, hogy megváltoztatták az EP ülésnaptárát az elkövetkező hetekre.

A döntés célja, hogy az Európai Parlament továbbra is gyakorolhassa alapvető funkcióit (jogalkotási és költségvetési jogkör, plenáris ülések és az intézmény irányítószerveinek megbeszélései) oly módon, hogy ugyanakkor megfeleljen a képviselők és az adminisztrációs dolgozók, valamint a közegészség védelmének is.A jóváhagyott változások

  • Az áprilisi ülés, melynek eredeti dátuma március 30 (hétfő) - április 2 (csütörtök) lett volna Strasbourgban, április 1 (szerda) délután és április 2 (csütörtök) reggel között Brüsszelben zajlik majd.
  • Minden, március 16-val kezdődő tevékenységet elhalaszt vagy töröl az Európai Parlament. A március 23-val kezdődő hét tevékenységei nem változnak.

Címlapkép forrása: Getty Images

Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
bull
GettyImages-854153614
dürer3
getty, szombathely, vidék, megyeszékhely
koronavírus bevásárlás pénztáros
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Olvass a grafikonban és lovagold meg a trendet!
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Heiko Maas jogallamisag unios koltsegvetes megallapodas 201124