Előfizetői tartalom

Norbi: milliárdokat buktam a brókerbotrányokon

Schóbert Norbert és Andre Agassi majdnem tulajdonostársak lettek, a Norbi Update közel állt ahhoz, hogy részvényeit bevezessék a bécsi, a londoni és a varsói tőzsdére is, mostanra talán kitüntetést is kap Norbi, de a brókerbotrányok keresztülhúzták számításait, a fitneszguru milliárdokat bukott a krach miatt, Norbi a brókerbotrányok egyik legnagyobb vesztesének tartja magát. A krach áll a részvényárfolyam leharmadolódása mögött, a cég fundamentumaiban nincs változás, a korábbi célok nagy része továbbra is tartható, állítja Schóbert Norbert.

Egy év alatt közel harmadára esett a Norbi Update-részvények árfolyama. Úgy tűnik, mégis csak azoknak lett igazuk, akik azt mondták, nem ér 990 forintot az Update-részvény. 1055 forinton is állt az árfolyam, a Buda-Cash-botrány azonban mindent felülírt. Az Update részvények 98 százaléka a Buda-Cash-nél volt, ezeket a papírokat pedig az MNB zárolta, a részvények sorsával...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái