A Nike és az Adidas versenytársa lenne Mészáros Lőrinc
Üzlet

A Nike és az Adidas versenytársa lenne Mészáros Lőrinc

Portfolio
A Magyar Sportmárka Zrt. levédett a 2RULE ("Turul") márkanevet, így hamarosan megszülethet a magyar brand. A cég résztulajdonosa Mészáros Lőrinc, aki az egykori szövetségi kapitány feleségével társult.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet
Már tavaly decemberben megalapította a Magyar Sportmárka Zrt-t Mészáros Lőrinc és Szélesi Ágnes, az egykori szövetségi kapitány Szélesi Zoltán felesége - írja a HVG. A cég már le is védette a márkanevet, a 2RULE brandből akár arra is lehet következtetni, hogy nemzetközi piacralépésben is gondolkodnak.

Az Index cikke szerint elsők között a szintén Mészáros érdekeltségébe tartozó Puskás Akadémia viselheti a magyar márkát, a csapat a nyáron akár az Európa Ligában is népszerűsítheti a 2RULE-t, amennyiben megnyeri a Magyar Kupát. A lap hozzáteszi, hogy már a télen hallani lehetett arról, hogy a magyar válogatottaknak is a beszállítója lesz az újonnan alapított cég, ez a nem titkolt terv, nem lenne meglepő, ha a válogatott is 2RULE-ban játszana. .
vakcina1234
nyugdijasshutter-20190115
koronavirus usa
vetovita brusszel zaszlo unios koltsegvetes 201130
GettyImages-1211246429 (2)
koronavirus covid-19
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
GettyImages-1211246429 (2)