Üzlet

Bentley szalon nyílt Budapesten

Portfolio
A Bentley Motors hivatalosan megnyitotta legújabb márkakereskedését, a Bentley Budapest Magyarország első Bentley kiállítóterme. Az új létesítmény nem csak magyarországi, hanem regionális szerephez is jut, tekintettel arra, hogy több szomszédos ország számos területéhez a budapesti a legközelebbi Bentley márkaképviselet.
A Bentley modellek magyarországi kereskedelmét, valamint a beruházást a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. kezdeményezte, a luxusautók forgalmazását illetően jelentős tapasztalattal a háta mögött, a vállalat ugyanis idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.

A csúcskategóriás luxusautókat építő, és a kézműves gyártási folyamatokat mind a mai napig széles körben alkalmazó márka 180 négyzetméteres kiállítóterme Budapest XI. kerületében, a Szerémi út 63 szám alatt épült fel mintegy 400 ezer eurós beruházás keretében.

A bemutatóterem kezdetben két Bentley modell számára képes helyet biztosítani, de az érdeklődők természetesen a márka teljes modellpalettájához hozzájuthatnak, aminek gerincét a Flying Spur, a Mulsanne, a Bentayga és a vadonatúj Continental GT sorozat képezi.

"Nagy boldogsággal tölt el minket, hogy beléphettünk a magyarországi luxusautó-piacra, ami egy újabb fontos lépést jelent számunkra európai terjeszkedésünket illetően. Meg vagyunk győződve arról, hogy ügyfeleink egyedülálló élményben és kiszolgálásban fognak részesülni a Bentley Budapestnél, az új képviselet így méltó módon megkoronázza a Bentley fantasztikus autói által nyújtott páratlan életérzést.", mondta Robert Engstler, a Bentley Motors európai regionális igazgatója a hivatalos megnyitón.

Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, rendkívül büszke arra, hogy a világ egyik legexkluzívabb autógyártójával egészülhetett ki az idén 25 éves vállalat portfóliója, a Bentley képviseletre pedig nagy szükség van az országban, hiszen az elmúlt években a magyarországi luxusautópiac alapos feltérképezését követően az anyavállalattal együtt arra a következtetésre jutottak, hogy a magyar piac jelentős potenciállal bír a csúcskategóriás luxusmodelleket illetően, ráadásul a Bentley márka iránti érdeklődés már régóta megfigyelhető az ügyfelek részéről.
Mystery_Hotel_Budapest - 8
IMG_20190910_155319
A River Estates irodaháza többek között a DIGI kábeles mûsorszolgáltató székhelye a XIII. kerület, Váci út 35-ben.
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Digitalizációs szakértő

Digitalizációs szakértő

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
posterminal bankkartya card