FONTOS Váratlanul blokkolták az ukránok Magyarország olajimportjának nagy részét!
Green Awards pályázat: díjazzuk a zöld programokat, beruházásokat, innovációkat
Üzlet

Green Awards pályázat: díjazzuk a zöld programokat, beruházásokat, innovációkat

Portfolio
Még nem késő pályázni a 2024-es Portfolio Green Awardsra! Július 14-ig várjuk a legelhivatottabb zöld projektek, programok, vállalatok képviselőinek jelentkezését. A fenntarthatósági kezdeményezéseket, bevált gyakorlatokat elismerő díjjal a hazai zöld közösség fejlesztése, építése a célunk. A legjobb pályázatokat, a nyerteseket szeptember 4-én, a Sustainable World konferencián mutatjuk be, egy ünnepélyes díjátadó keretében. Tavaly 5+1 kategórában ismertük el a programokat, megmutatjuk, hogy kik voltak ők, és mit gondolnak a díjról.

Harmadik alkalommal rajtolt el a Green Awards pályázat: 2024. szeptember 4-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen már 6 kategóriában. A díjakra azon vállalatokat, azok képviselőinek a jelentkezését várjuk, akik büszkék a cég tevékenységére, eddigi eredményeire, egy adott programjára, innovációjára, vagy akár egy munkatárs elhivatottságára.

Tavalyhoz képest újdonság, hogy már 6 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

 1. Az Év Zöld Nagyvállalata
 2. Az Év Zöld Kkv-ja
 3. Az Év Zöld Innovációja
 4. Az Év Zöld Beruházása
 5. Az Év Jó Ügye
 6. Az Év Zöld Példaképe
Green_awards_2024_fb_1200x628
A jelentkezési lap ezen a linken érhető el.

Tavaly 5+1 kategóriában vehettek át díjakat a nyertesek

2023-ban 5 kategóriában hirdettük meg a díjat, a színvonalas pályázatok azonban megnehezítették a zsűri döntését, így egy különdíj, a Zsűri különdíja is megszavazásra került. A tavalyi nyerteseink voltak:

 •  
 • Az Év Zöld Nagyvállalata: Szegedi Vízmű

Megkérdeztük a tavalyi nyerteseket, hogy mit jelenet számukra a tevékenységük ilyen jellegű elismerése. Istókovics Zoltán, a Szegedi Vízmű Zrt. vezérigazgatója elmondta: “Víziközmű szolgáltatóként alapvető feladatunk a vízzel és az egyéb  erőforrásokkal történő felelős, fenntartható gazdálkodás, melynek jó visszaigazolása a Green Awards díj, melyre rendkívül büszkék vagyunk. A díj elnyerése további lendületet ad számunkra, hogy folytassuk az utat, melynek végső célja a szén-dioxid kibocsátásunk minimálisra csökkentése.”

 • Az Év Zöld Kkv-ja: Irota EcoLodge
 • Az Év Zöld Innovációja: Agroloop Hungary Kft.
 • Az Év Zöld Befektetése: Lehel Radiátorgyár cégcsoport

"Az elnyert díj megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk a fenntartható zöldebb jövő fejlesztésében, partnereink, ügyfeleink számára is fontos üzenet volt a díj, mert a közösen végrehajtott beruházások ilyen rangos elismerése visszaigazolás volt nekik is, hogy érdemes volt  ráfordítani az energiát a projektekre" - nyilatkozta dr. Márkházai Sándor, a Lehel Radiátorgyár Kft. tulajdonosa.

 • Az Év Jó Ügye: K&H - Hűsítő ligetek
 • A Zsűri Különdíj nyertese: Diageo - CALL-Action

„Nagyon sokat jelentett számunkra, hogy átvehettük ezt a díjat, hiszen a Diageonál vállalati szinten kiemelten fontos számunkra a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Mindig szem előtt tartjuk, hogy olyan projekteken dolgozzunk, amelyek jelentős hatást érhetnek el, környezetünk és a jövő generációja érdekében. Ez az elismerés rendkívül különleges volt és inspirációval szolgált nekünk a jövőbeli tervekhez.” – nyilatkozta Ábrahám Gergely, a Diageo kelet-európai vállalati kapcsolatok igazgatója.

2024-ben július 14-ig várjuk a pályázatokat a Sustianable World konferencia aloldalán szereplő jelentkezési lap kitöltésével.

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Portfolio

Kasza Elliott-tal

Eladások

Augusztus közepén pénzre lesz szükségem, és ehhez el kell adnom pár részvényt. Egy éve is volt egy hasonló dilemám, akkor veszteséggel szálltam ki több papírból, de idén más a tervem.Van

Kiszámoló

Hogy kerüld el a tranzakciós adót?

A kormánynak annyi a fantáziája, mint egy betonbékának. Ha pénz kell az összeomlott költségvetés foltozgatásához, akkor főleg a bankokat és a biztosítókat nyúzza, egyre jobban. (Akár rend

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Von der Leyen botránya pont egy nappal a sorsdöntő szavazása előtt kapott új erőre
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
ALDI_friss_hús_hűtők_2