Prémium

Anjou Residence (x)

Portfolio


' title='
A bajor tulajdonú BHG Hausbau Kft. az Anjou Residence felépítésével - komoly kockázatot vállalva - az elsők között lépett a lakóingatlan piac prémium szegmensébe. A luxus apartmanok felszereltségüket, kialakításukat és kivitelezésüket tekintve is megfeleltek az akkori nyugat-európai mintának, ennek megfelelően a lakások árazása is: az apartmanok 3.000-4.200 EUR/nm áron kerültek piacra. A prémium lakóingatlan piac éretlensége miatt a remek adottságok ellenére az ingatlanok értékesítése a kezdeti időszakban lassú ütemben haladt.

Mára a helyzet gyökeresen megváltozott. A kiváló adottságok mellé a prémiumszegmens piaca is felnőtt, és érdekes módon a konkurencia egyre erősödő jelenléte élénkítően hatott az Anjou Residence értékesítésére is. A projekt, árázását tekintve már nem számít kirívónak a hazai piacon, hiszen manapság egyáltalán nem ritkák a 4-5.000 EUR/nm áron kínált luxusingatlanok sem, és a beruházás - megőrizve különlegességét és egyediségét - a kezdeti gyengébb időszakot követően a Schörghuber Csoport egyik siker-sztorijává vált.



' title='
A Budai Várban, közvetlenül a várfal és az Anjou sétány alléja mentén, az Országház utca két oldalán elhelyezkedő épületek lakóingatlanainak értékesítése jelenleg 75%-nál tart. A gondosan kialakított lakásmix révén a kínálatban 40nm-es lakásoktól egészen 240nm-es duplex apartmanokig teljes a kínálat. A lakások ízléses belső kertre illetve, gyönyörű kilátást nyújtva a Dunára, a Rózsadombra és a Hármashatár-hegyre néznek, és kialakításukat tekintve is minden igényt kielégítenek: a nemes burkolatok, az ízlésesen felszerelt fürdőszobák, a beépített konyhabútorok és a legmagasabb igényeket is kielégítő konyhagépek mind-mind a luxus követei.

' title='


A néhány szabad lakás a bérbeadói piac fejlettsége révén nem csak a minőségi otthont keresők, de a befektetői szándékkal érkezők számára is ideális lehetőséget kínál - az éves megtérülés a tapasztalatok szerint átlagosan 7,65-9,4% között mozog, ami egyedi hozamot jelent a hazai ingatlanpiacon.

' title='

(X)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek