Konferencia
Gazdaság

Közeledik a követeléskezelési szektor legfontosabb szakmai rendezvénye

Portfolio
A hitelpiac, a követeléskezelés legfontosabb szakmai eseményére kerül sor október 5-én. A Portfolio és az EOS Faktor Zrt. által közösen szervezett Követeléskezelési trendek szakmai konferencia a jelen helyzetértékelésére és a közeljövő feladatainak felvázolására is vállalkozik. A rendezvényen a kintlévőség hazai és nemzetközi trendjei, a hitelpiac változásai, valamint az azonnali fizetés, a digitalizáció és a PSD2 nyújtotta lehetőségek is terítékre kerülnek.

Hatodik alkalommal rendezi meg a Portfolio és az EOS Faktor Zrt. a Követeléskezelési trendek konferenciát, amely idén is aktuális témákkal várja a hitelezési és a követeléskezelési szektor szereplőit.

Az október 5-én a Larus Rendezvényközpontban megtartandó szakmai eseményen szó esik az egyre terjedő digitális megoldások, a készpénzmentes fizetés, valamint a PSD2 által nyújtott új lehetőségekről és ezek potenciális hatásairól, valamint a kintlévőség-kezelés előtt álló kihívásokról is.

Szakmai program

A rendezvény ezúttal is érdemi szakmai témákkal és aktuális előadásokkal várja az érdeklődőket. A konferencia első szekciójában Fábián Gergely, Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója értékeli a hitelpiaci kilátásokat, kitérve a pandémia hosszútávú hatásaira is, amelyet a hitelpiac alakulására gyakorol. Ezt követően Dr. Dávid Péter, a Platex Zrt. elektronikus pénzkibocsátási és pénzforgalmi üzletágvezetője tart előadást az azonnali fizetés és a PSD2 jelentette változásokról.

Kattintson a részletes programért és jelentkezzen a konferenciára!

Kiemelt téma lesz a szakmai eseményen a követeléskezelési szektor jelenének és közeljövőjének egyik legfontosabb kockázatenyhítő eszköze, a forward flow. A hazai piacon újdonságnak számító ingatlanfedezetes forward-flow szerződésekről Dr. Mikolay Éva, az EOS cégcsoport fedezetes követeléskezelési igazgatója tart előadást. A konstrukciót egy konkrét banki esettanulmány keretében is megismerhetik az érdeklődők, a szemléletes példát Ruzsin Attila, az UniCredit Bank Lakossági Átstrukturálás, Soft Collection & Workout Igazgatója mutatja be.

Konferencia

Információk első kézből

Baksa János az EOS Holding részéről a kintlévőség-kezelés nemzetközi trendjeit vázolja fel, Győrfi Gábor, a QUALCO üzletfejlesztési igazgatója pedig a digitalizáció és a technológiai újdonságok által hozott új üzleti lehetőségeket és piaci változásokat mutatja be a szakmai közönségnek.

A szakmai program panelbeszélgetéssel zárul, amelyen a követeléskezelés kihívásai és aktualitásai, valamint a közeljövő feladatai is szóba kerülnek.

További részletek a konferenciáról.

A rendezvény résztvevői első kézből értesülhetnek a hazai vállalati aktualitásokról és kihívásokról, amelyeket informálisan is megtárgyalhatnak, hiszen az esemény két szekciója között networking-lehetőséget biztosító kávészünetre, az program végén pedig közös, svédasztalos ebédre is sor kerül.

Fotó: Portfolio

evergr
bika medve
Living Kassák passage
Jens Stoltenberg Nato védelmi miniszteri találkozó
OTP fiók

Ricardo Kornai-interjú

Nem emlékszem, hogyan jutottam Michael Parkin 1990-ben megjelent Economics tankönyvéhez, de nyilván úgy vettem. A 12...

Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.11.18
Portfolio Property Awards 2021
2021.12.09
Agrárszektor Konferencia 2021
2021.11.18
Global trends in Banking 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Megnézzük az összes izgalmas befektetési, illetve spekulatív pozícióra vonatkozó lehetőséget.
járvány kórház románia