Előfizetői tartalom

Ismerd meg a nőt, aki a szenzációs ChatGPT kifejlesztése mögött áll

Portfolio
A ChatGPT egy olyan eszköz, amely hozzájárult ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia szélesebb közönség számára is elérhetővé váljon, miközben új lehetőségeket és távlatokat nyitott meg az MI felhasználási területei előtt. Miközben a fél világ különböző területei és iparágai mind azt várják és tesztelik, hogyan forradalmasítja életüket és munkaszervezésüket az új technológia, kiderült, ki játszotta a legnagyobb szerepet az eszköz leprogramozásában.

Míg az OpenAI vezérigazgatója, Sam Altman a cég arca a médiában, addig az agya az a Mira Murati, aki 35 éves kora ellenére már a technológiai vállalat AI-projektjeit vezeti. A fejlesztő jelenleg az OpenAI kutatóintézetének technológiai igazgatója (CTO), és a ChatGPT megalkotásáért felelős csapat vezetője. A kezdetek Mira Murati egy olyan név, amely egyre nagyobb ismertségre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés