Megújult a Portfolio címlapja: növekszünk, fejlődünk, újítunk!
Gazdaság

Megújult a Portfolio címlapja: növekszünk, fejlődünk, újítunk!

Ahogy azzal olvasóink is találkozhattak, az elmúlt években folyamatosan bővítettük a Portfolio által követett hírek tematikáját. Új kollégák csatlakoztak szerkesztőségünkhöz, több értékes elemzést és naprakész, fontos anyagot osztunk meg olvasóinkkal. Új rovatok is indultak, aktívan foglalkozunk geopolitikával, biztonságpolitikával, közben a befektetési termékek szélesebb portfólióját fedjük le. Ez a trend vezetett többek között oda, hogy közel 5 év után frissítettük a Portfolio címlapját, cikkoldalait és egyes aloldalait. Célunk, hogy a fejlesztéssel még több hírrel, információval, adattal szolgáljuk ki napi több százezres olvasóközönségünket, és nyissunk új olvasók felé. Amit ígérünk: a fejlődés nem áll meg az idén 25 éves Portfolio-nál.

Mozgalmas év a Portfolio számára a 2024-es. Ennek a folyamatnak az első fontos állomása a címlapunk, cikkoldalunk és minden aloldalunk megújítása. A változások nyomán címlapunk jobban áttekinthetővé válik mindenki számára, a fontos, a népszerű és a friss híreket is azonnal megtalálják olvasóink.

Fontos változás, hogy - azon túlmenően, hogy az egész oldal szélesebb lett a modern elvárásokhoz igazodva - változatosabbá tettük az egész címlapot, a kiemeléseknek köszönhetően egyszerre jobban áttekinthető az oldal és dinamikusabb áttekintést nyújt. A napon belül megszülető számtalan írásunk, elemzésünk, friss cikkeink folyamatosan megtalálhatóak oldalunkon, érdemes ezért az egész címlapot böngészni.

Hangsúlyos pozíciót kapnak a kezdőoldalunkon mostantól a legértékesebb elemzéseink, a Signature cikkeink, melyek előfizetői programunk keretében hozzáférhetőek.

A befektetési döntések meghozatalában, azok támogatásában nem csak elemzéseink, friss cikkeink vannak olvasóink segítségére. Változatlanul elérik a címlapunkról az érdeklődők a legfontosabb árfolyamokat, legyenek azok a devizapiacok, vagy épp a részvénypiacok, kriptoeszközök. A címlapon található árfolyamközpontban minden lényeges információt, azonnali trendet leolvashatnak, de akit még részletesebb árfolyaminformációk érdekelnek, azok számára ajánljuk az egyes befektetési termékek egyedi árfolyampanel oldalait, a devizaárfolyamok követése érdekében a deviza rovat oldalunkat, vagy az árfolyam aloldalunkat.

Felméréseink és tapasztalataink is azt mutatják, hogy a saját területükön a legnevesebb hazai és külföldi szakértők cikkeit tartalmazó On The Other Hand rovatunk is nagyon népszerű olvasóink körében, nem véletlen, hogy kiemelt helyet kapott ez a blokk a címlapunkon. Ahogy néhány héttel ezelőtti cikkünkben ígértük, folyamatosan bővítjük a Portfolio Vélemény rovatát, amely az elmúlt hetekben több gazdasági, közgazdasági, szakmai diskurzusnak is helyet adott.

Ahogyan a Portfolio konferenciái is megkerülhetetlenek a saját területükön, úgy a rendezvényeinket ajánló cikkeink, oldalaink is fontos szerepet kapnak címlapunkon.

Érdemes tehát bennünket követni a jövőben is, megújult címlapunkon mostantól még több értékes elemzés, fontos írás, aktuális fejleményeket követő hírfolyam érhető el.

Címlapkép forrása: Getty Images

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
idős öreg nyugdíj szegény