Ingatlan

Holnap nyit Magyarország legnagyobb plázája

Portfolio
18 hónapig tartó építkezés után holnap nyitja meg kapuit az Árkád 2 Budapest bevásárlóközpont. A háromszintes új épületszárny mintegy 20 000 nm bérbeadható területtel és számos új üzlettel egészíti ki a már meglévő Árkád 1 bevásárlóközpontot. Az összesen 68 000 nm bérbeadható területtel rendelkező két épület Magyarország legnagyobb plázája lesz.
Az Árkád 2 már az ECE 6. bevásárlóközpontja Magyarországon, a projekt beruházói körét az ECE / Otto család és a DWS egy zárt ingatlanbefektetési alapja alkotják. Az új bevásárlóközpont beruházási volumene összesen kb. 80 millió euró, amelyet a 60%-ban az UniCredit finanszíroz.

A két ház jelenlegi együttes bérbeadottságáról a cég képviselői nem mondtak el konkrétumokat. “Az adat túl komplex és még folyamatban vannak a költözések, átalakítások, ezért félrevezető lenne bármilyen konkrét szám" - tették hozzá. Azt azonban közölték, hogy az új épületszárny - 3 üzlet kivételével - csaknem 100%-ban bérbeadásra került. Az Árkád 1 és az Árkád 2 hosszú távú üzemeltetője és bérbeadója az ECE. A kivitelezésre fővállalkozóként a Market Építő Zrt. kapott megbízást.

Holnap nyit Magyarország legnagyobb plázája
Az új bérlők közé tartozik többek között az Interspar, a Van Graaf, a New Yorker, a Hervis, a Deichmann és az Apple Reseller "iStyle". A komplexum összesen 200 szaküzletet, kávézót, vendéglátó-ipari létesítményt és szolgáltatót foglal magában, amelyből 23-nak az Árkád 2 ad helyet.

Árkád 1. jövője

A 2002-ben megnyitott Árkád 1. is hamarosan formát kap. A kibővült bevásárlóközpontra új koncepciót alakítanak ki, amelyben érvényesülhetnek a két épületrész szinergiái. A tendencia nagy vonalakban az, hogy a korábbi mágnesbérlők átköltöznek az Árkád II-be, jellemzően nagyobb területekre, míg a régi épületben kisebb üzlethelyiségeket alakítanak ki.

Az Árkád 1 ez év szeptemberéig megújul, és kb. 50 új, üzletnek ad majd helyet, mint pl. az Adidas, a Nordsee, a City Spar és a CCC Shoes. Az ételudvart is bővítésre kerül. Egyes üzletek, többek között a Stradivarius, a Nike és az első magyarországi Lego Monobrand Store már az elmúlt hónapokban megnyitottak. Több bérlő - pl. a H&M és a Camel Active - a bevásárlóközpont átalakítását üzletük bővítésére használták fel.

A bevásárlóközpont Budapest X. kerületében, Kőbányán található a a Kerepesi út és Fehér út kereszteződésében, közvetlenül kapcsolódva a Metró végállomáshoz. Az Árkád 1 és az Árkád 2 vonzáskörzetében több mint 1,3 millió ember él.
medvetozsdebika_frankfurtitozsde
GettyImages-1233503994
GettyImages-91442935
vizsgaterem210618
btc
unios kulugyi tanacs210618
GettyImages-1231654214
forint ezres

Alapblog Tyúk és tojás

Az ábrán azt látjuk, hogyan viszonyulnak a Trump és Biden szavazók a vakcinákhoz. Például a Biden szavazók 3,...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Trade Surveillance Analyst

Trade Surveillance Analyst

Treasury Associate

Treasury Associate

Client Asset Analyst

Client Asset Analyst
Online előadás
Hasznos tippek, trükkök, használati gyorstalpaló
nagy britannia buckingham palota