Ingatlan

Döntöttek! Itt vannak a világ legmenőbb épületei

Idén 26. alkalommal került megrendezésre a világ legrangosabb ingatlanpiaci eseménye, a MIPIM (Marché International des Professionnels de l'Immobilier). A Cannes-ban, az Oscar-díjátadó helyszínén megrendezésre kerülő ingatlanpiaci kiállítás évről évre referenciapontként és piaci indikátorként szolgál az iparág számára, így márciusban minden ingatlanos legalább fél szemmel a francia Riviérára figyel. Az esemény fénypontja a MIPIM Awards díjátadás ceremóniája, ahol a világ legkiválóbb, legkülönlegesebb és legmodernebb ingatlanprojektjeit díjazták - a győzteseket mi is bemutatjuk.
A globális ingatlanpiac keresztmetszetének számító MIPIM idén 19 400 négyzetméteren, 2200 kiállítóval és 93 ország részvételével került megrendezésre. A válságot követő borongós évek után az utóbbi néhány évben egyre nagyobb számban, és egyre nagyobb optimizmussal gyűlnek össze az ingatlanszektor legbefolyásosabb szereplői az Oscar-díjátadónak is helyet adó Palais des Festivals-ban, és a pálmafás Croisette-n. Idén 21 ezer látogató és 4500 befektető jött el a kiállításra a világ minden tájáról, ingatlanfejlesztők, iparági szakértők, finanszírozók, gazdasági és politikai döntéshozók, urbanisták és ingatlanügynökök mustrálták végig a világ élvonalába tartozó ingatlanprojektet.

Az esemény egyik fénypontja idén is a MIPIM Awards díjátadó ceremóniája volt, amelyen a világszinten meghatározó projekteket díjazták. Az első, 1991-ben megrendezett díjátadó óta összesen több mint 2400-an neveztek be a rangos megmérettetésre, 26 év alatt 155 díjat adták át a győzteseknek, akik 88 különböző országból érkeztek. A nemzetközi ingatlanszakértőkből álló zsűri, illetve a közönség idén 150 projektből választotta ki a legkiválóbbakat. Több kategóriában is díjaztak, a döntőbe minden kategóriából 4-4 projekt jutott be.

Hogy a világ élvonaláról mi se maradjunk le, az alábbi galériában mutatjuk be a kategóriagyőzteseket.

Képek forrása: mipimawards.com
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Annyira súlyos a válsághelyzet Németországban, hogy az már nem is igaz

Pénzügyi modellező/ vezető modellező

Pénzügyi modellező/ vezető modellező

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Property Warm Up 2024
2024. március 7.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Retail Day 2024
2024. április 11.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!