Ingatlan

Döntöttek! Itt vannak a világ legmenőbb épületei

Idén 26. alkalommal került megrendezésre a világ legrangosabb ingatlanpiaci eseménye, a MIPIM (Marché International des Professionnels de l'Immobilier). A Cannes-ban, az Oscar-díjátadó helyszínén megrendezésre kerülő ingatlanpiaci kiállítás évről évre referenciapontként és piaci indikátorként szolgál az iparág számára, így márciusban minden ingatlanos legalább fél szemmel a francia Riviérára figyel. Az esemény fénypontja a MIPIM Awards díjátadás ceremóniája, ahol a világ legkiválóbb, legkülönlegesebb és legmodernebb ingatlanprojektjeit díjazták - a győzteseket mi is bemutatjuk.
A globális ingatlanpiac keresztmetszetének számító MIPIM idén 19 400 négyzetméteren, 2200 kiállítóval és 93 ország részvételével került megrendezésre. A válságot követő borongós évek után az utóbbi néhány évben egyre nagyobb számban, és egyre nagyobb optimizmussal gyűlnek össze az ingatlanszektor legbefolyásosabb szereplői az Oscar-díjátadónak is helyet adó Palais des Festivals-ban, és a pálmafás Croisette-n. Idén 21 ezer látogató és 4500 befektető jött el a kiállításra a világ minden tájáról, ingatlanfejlesztők, iparági szakértők, finanszírozók, gazdasági és politikai döntéshozók, urbanisták és ingatlanügynökök mustrálták végig a világ élvonalába tartozó ingatlanprojektet.

Az esemény egyik fénypontja idén is a MIPIM Awards díjátadó ceremóniája volt, amelyen a világszinten meghatározó projekteket díjazták. Az első, 1991-ben megrendezett díjátadó óta összesen több mint 2400-an neveztek be a rangos megmérettetésre, 26 év alatt 155 díjat adták át a győzteseknek, akik 88 különböző országból érkeztek. A nemzetközi ingatlanszakértőkből álló zsűri, illetve a közönség idén 150 projektből választotta ki a legkiválóbbakat. Több kategóriában is díjaztak, a döntőbe minden kategóriából 4-4 projekt jutott be.

Hogy a világ élvonaláról mi se maradjunk le, az alábbi galériában mutatjuk be a kategóriagyőzteseket.

Képek forrása: mipimawards.com
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Duna_Terasz_Grande_kep_2