Ingatlan

Döntöttek! Itt vannak a világ legmenőbb épületei

Idén 26. alkalommal került megrendezésre a világ legrangosabb ingatlanpiaci eseménye, a MIPIM (Marché International des Professionnels de l'Immobilier). A Cannes-ban, az Oscar-díjátadó helyszínén megrendezésre kerülő ingatlanpiaci kiállítás évről évre referenciapontként és piaci indikátorként szolgál az iparág számára, így márciusban minden ingatlanos legalább fél szemmel a francia Riviérára figyel. Az esemény fénypontja a MIPIM Awards díjátadás ceremóniája, ahol a világ legkiválóbb, legkülönlegesebb és legmodernebb ingatlanprojektjeit díjazták - a győzteseket mi is bemutatjuk.
A globális ingatlanpiac keresztmetszetének számító MIPIM idén 19 400 négyzetméteren, 2200 kiállítóval és 93 ország részvételével került megrendezésre. A válságot követő borongós évek után az utóbbi néhány évben egyre nagyobb számban, és egyre nagyobb optimizmussal gyűlnek össze az ingatlanszektor legbefolyásosabb szereplői az Oscar-díjátadónak is helyet adó Palais des Festivals-ban, és a pálmafás Croisette-n. Idén 21 ezer látogató és 4500 befektető jött el a kiállításra a világ minden tájáról, ingatlanfejlesztők, iparági szakértők, finanszírozók, gazdasági és politikai döntéshozók, urbanisták és ingatlanügynökök mustrálták végig a világ élvonalába tartozó ingatlanprojektet.

Az esemény egyik fénypontja idén is a MIPIM Awards díjátadó ceremóniája volt, amelyen a világszinten meghatározó projekteket díjazták. Az első, 1991-ben megrendezett díjátadó óta összesen több mint 2400-an neveztek be a rangos megmérettetésre, 26 év alatt 155 díjat adták át a győzteseknek, akik 88 különböző országból érkeztek. A nemzetközi ingatlanszakértőkből álló zsűri, illetve a közönség idén 150 projektből választotta ki a legkiválóbbakat. Több kategóriában is díjaztak, a döntőbe minden kategóriából 4-4 projekt jutott be.

Hogy a világ élvonaláról mi se maradjunk le, az alábbi galériában mutatjuk be a kategóriagyőzteseket.

Képek forrása: mipimawards.com
medvetozsdebika_frankfurtitozsde
bmw
GettyImages-1233556785
hoseg budapest voros riasztas figyelmeztetes210619

Alapblog Tyúk és tojás

Az ábrán azt látjuk, hogyan viszonyulnak a Trump és Biden szavazók a vakcinákhoz. Például a Biden szavazók 3,...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Trade Surveillance Analyst

Trade Surveillance Analyst

Treasury Associate

Treasury Associate

Client Asset Analyst

Client Asset Analyst
Online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
új lakások