Ingatlan

Butikhotelt fejleszt az Andrássy úton a BDPST Group

Portfolio
Felújítja, és butikhotellé alakítja a BDPST Group az Andrássy út 116. szám alatt található épületet. A tervek szerint a felújítás 12 hónapig tart majd, a beruházás összege meghaladja az egymilliárd forintot.
Érdekel Budapest jövője és fejlődési irányai? Kíváncsi vagy az előttünk álló évtized legszükségesebb fejlesztéseire és projektjeire? Tudj meg többet a szakma és a város legfontosabb képviselőitől, az október 16-án megrendezésre kerülő Budapest 2030 konferencián!


Több mint egymilliárd forintos beruházás keretében a BDPST Group felújítja az Andrássy út 116. szám alatti villaépületet, hogy ott butikhotelt nyisson. A felújítás során az épületet szerkezetkész állapotig visszabontják, megőrizve és felújítva az eredeti homlokzatot. A tervek szerint az Andrássy úti oldalon a kertben egy szezonális kávézóterasz is nyílik. Az 1876-77-ben épült villa 1894-től néhány évtizeden át Weiss Manfréd gyáriparos családjának tulajdonában volt.Az Andrássy úton nem ez lesz az első butikhotel. Április elején vásárolta meg az Andrássy út 80. szám alatti ingatlant a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF), melyen egy nagyjából 100 szobás hotel felépítését tervezi. Az ottani hotel tervezési és engedélyeztetési folyamata már idén elkezdődik, a kivitelezést követően pedig 2020 elején nyithatja meg kapuit a vendégek előtt.Ezen túl szeptember közepén írtunk arról, hogy az Oktogonhoz közeli Andrássy út 52-ből a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár fiókkönyvtárát elköltöztették és az épület földszintjén működő Hello Baby Bar is hamarosan bezár, hogy az épületet átalakítsák. A felújítást követően a tervek szerint ott is egy szálloda nyílhat majd.

Butikhotelt fejleszt az Andrássy úton a BDPST Group
Összeomlott a gázár - 15 éve nem láttunk ilyet
Súlyos kritikát kapott a magyar áramhálózat üzemeltetője
GettyImages-1246196797
Figyelmeztetés érkezett: óriási forgalom és havazás jön!
havazas Ausztria kozlekedes
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
miskolc lakasarak legolcsobb utca legdragabb utca