Butikhotelt fejleszt az Andrássy úton a BDPST Group
Ingatlan

Butikhotelt fejleszt az Andrássy úton a BDPST Group

Portfolio
Felújítja, és butikhotellé alakítja a BDPST Group az Andrássy út 116. szám alatt található épületet. A tervek szerint a felújítás 12 hónapig tart majd, a beruházás összege meghaladja az egymilliárd forintot.
Érdekel Budapest jövője és fejlődési irányai? Kíváncsi vagy az előttünk álló évtized legszükségesebb fejlesztéseire és projektjeire? Tudj meg többet a szakma és a város legfontosabb képviselőitől, az október 16-án megrendezésre kerülő Budapest 2030 konferencián!


Több mint egymilliárd forintos beruházás keretében a BDPST Group felújítja az Andrássy út 116. szám alatti villaépületet, hogy ott butikhotelt nyisson. A felújítás során az épületet szerkezetkész állapotig visszabontják, megőrizve és felújítva az eredeti homlokzatot. A tervek szerint az Andrássy úti oldalon a kertben egy szezonális kávézóterasz is nyílik. Az 1876-77-ben épült villa 1894-től néhány évtizeden át Weiss Manfréd gyáriparos családjának tulajdonában volt.Az Andrássy úton nem ez lesz az első butikhotel. Április elején vásárolta meg az Andrássy út 80. szám alatti ingatlant a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF), melyen egy nagyjából 100 szobás hotel felépítését tervezi. Az ottani hotel tervezési és engedélyeztetési folyamata már idén elkezdődik, a kivitelezést követően pedig 2020 elején nyithatja meg kapuit a vendégek előtt.Ezen túl szeptember közepén írtunk arról, hogy az Oktogonhoz közeli Andrássy út 52-ből a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár fiókkönyvtárát elköltöztették és az épület földszintjén működő Hello Baby Bar is hamarosan bezár, hogy az épületet átalakítsák. A felújítást követően a tervek szerint ott is egy szálloda nyílhat majd.

Butikhotelt fejleszt az Andrássy úton a BDPST Group
forint200117
mnb epulet
hotel recepció
cimlap_alteo_0128
Frankfurti tőzsde
McDonalds
appleiphone
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti webinárium
Közérthető előadás kezdőknek.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
hotel recepció