Ingatlan

Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye

Portfolio
A munkaerőhiány élesedésével a cégek egyre nagyobb figyelmet szentelnek annak, hogy a munkavállalóikat ne csak anyagilag ismerjék el, hanem vonzó munkakörnyezetet is teremtsenek számukra. Hogy pontosan milyen lehetőségek vannak erre, arról a holnap megrendezésre kerülő FM & Office 2019 konferencián beszélnek majd a szakértők, néhány részletet azonban már most elárulunk.
Korábban kevés példa volt arra, hogy egy cégnél a munkavállalókra egyéniségekként tekintsenek és úgy próbáljanak megoldásokat találni a felmerülő igényekre. Ez ma már sok helyen másképp van annak ellenére, hogy a teljes szabadság, vagyis az irodától való függetlenség a munkavállalók nagyon kis része számára elérhető csak. Ezért is fontos, hogy ha valaki 8-9 vagy még több órát az irodában tartózkodik, a lehető legjobb körülményeket kaphassa meg.

Vannak cégek, ahol az iroda belső kialakításán túl különböző szolgáltatásokat nyújtanak az ott dolgozók számára. Ez lehet akár a sportolási lehetőség, de az úgynevezett concierge is ilyen, amikor a recepción bizonyos szolgáltatásokat - például ruhatisztítás, színházjegyrendelés stb. - elintéznek helyettünk.


Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye
Részletekért kattints ide!
Nagyon fontos ugyanakkor a munkahely személyessége is, az Egyesült Államokban például már senki nem lepődik meg azon, ha valaki egy családtagját vagy ismerősét meghívja, hogy megnézhesse, mit, hol és hogyan dolgozik az irodában. Ugyanígy a kollégák közötti jó viszony is az egyik legfontosabb szempont a munkahelyi jóllét során, amire ma már több helyen community menedzsereket alkalmaznak. Bár a jó közösség nem feltétlenül azonos korcsoportok kérdése, a csapatépítők során figyelembe kell venni, hogy jelenleg öt generáció dolgozik együtt a munkaerőpiacon.

A munkavállalók kapcsán ráadásul nemcsak irodai dolgozókra kell gondolni, hanem akár egy gyárban is felmerülhet a kérdés, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy az ott dolgozók úgy érezzék, hogy a munkájukat megbecsülik és annak amit csinálnak célja és értelme van.Portfolio Ingatlan Adatbázis


BudaPart City

BudaPart City

1117 Budapest, Dombóvári út 26
Kiadó terület: 17220m2
Átadás:
2020
Bérleti díj: 15.5 - 18.5 EUR
Ajánlatot kérek

Hogy mindezt milyen módon lehet elérni, mik a legújabb trendek a közösségmenedzsment, a szervezetpszichológia vagy a most épülő irodaházak terén, arról a most szerdán megrendezésre kerülő FM & Office konferencián többek között az alábbi szakértők fognak beszélni:Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye
Részletekért kattints ide!
Holdblog

A nagyok raliznak, a többiek túlélnek

Az Egyesült Államok a részvénypiac királya, az eddigi kihívó, Kína egyre jobban távolodik az előzés lehetőségétől. A világ legnépesebb országa, India viszont nagyon komoly vállalatokat..

KonyhaKontrolling

Befektetési hírek: új MÁP+, LY

Így nyár elején sokfelé kell szaladnunk, ezért most csak két rövid hírről szeretnék beszámolni. Mivel alapvetően nem vagyok híroldal, ezért nem szoktam ezekkel foglalkozni, de az új MÁP+-r

Kiszámoló

Uniós országok adósbesorolása

A hitelminősítők félévente elmondják a véleményüket egy-egy országról, ezzel segítve a befektetőket, hogy kinek milyen kamat mellett, milyen kockázati felárral adjanak kölcsön. A három na

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagyon gyorsan terjed egy régi-új fertőzés Magyarországon - Ezt kell tenni, hogy megelőzzük a halálos bajt!

Könyvelő

Könyvelő
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
D_MTZ20201223030