Ingatlan

Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye

Portfolio
A munkaerőhiány élesedésével a cégek egyre nagyobb figyelmet szentelnek annak, hogy a munkavállalóikat ne csak anyagilag ismerjék el, hanem vonzó munkakörnyezetet is teremtsenek számukra. Hogy pontosan milyen lehetőségek vannak erre, arról a holnap megrendezésre kerülő FM & Office 2019 konferencián beszélnek majd a szakértők, néhány részletet azonban már most elárulunk.
Korábban kevés példa volt arra, hogy egy cégnél a munkavállalókra egyéniségekként tekintsenek és úgy próbáljanak megoldásokat találni a felmerülő igényekre. Ez ma már sok helyen másképp van annak ellenére, hogy a teljes szabadság, vagyis az irodától való függetlenség a munkavállalók nagyon kis része számára elérhető csak. Ezért is fontos, hogy ha valaki 8-9 vagy még több órát az irodában tartózkodik, a lehető legjobb körülményeket kaphassa meg.

Vannak cégek, ahol az iroda belső kialakításán túl különböző szolgáltatásokat nyújtanak az ott dolgozók számára. Ez lehet akár a sportolási lehetőség, de az úgynevezett concierge is ilyen, amikor a recepción bizonyos szolgáltatásokat - például ruhatisztítás, színházjegyrendelés stb. - elintéznek helyettünk.


Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye
Részletekért kattints ide!
Nagyon fontos ugyanakkor a munkahely személyessége is, az Egyesült Államokban például már senki nem lepődik meg azon, ha valaki egy családtagját vagy ismerősét meghívja, hogy megnézhesse, mit, hol és hogyan dolgozik az irodában. Ugyanígy a kollégák közötti jó viszony is az egyik legfontosabb szempont a munkahelyi jóllét során, amire ma már több helyen community menedzsereket alkalmaznak. Bár a jó közösség nem feltétlenül azonos korcsoportok kérdése, a csapatépítők során figyelembe kell venni, hogy jelenleg öt generáció dolgozik együtt a munkaerőpiacon.

A munkavállalók kapcsán ráadásul nemcsak irodai dolgozókra kell gondolni, hanem akár egy gyárban is felmerülhet a kérdés, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy az ott dolgozók úgy érezzék, hogy a munkájukat megbecsülik és annak amit csinálnak célja és értelme van.



Portfolio Ingatlan Adatbázis


BudaPart City

BudaPart City

1117 Budapest, Dombóvári út 26
Kiadó terület: 17220m2
Átadás:
2020
Bérleti díj: 15.5 - 18.5 EUR
Ajánlatot kérek

Hogy mindezt milyen módon lehet elérni, mik a legújabb trendek a közösségmenedzsment, a szervezetpszichológia vagy a most épülő irodaházak terén, arról a most szerdán megrendezésre kerülő FM & Office konferencián többek között az alábbi szakértők fognak beszélni:



Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye
Részletekért kattints ide!
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
WLP Ebes 1