Videó: élőben jelentkeztünk a Portfolio Lakás Kiállításról!
Ingatlan

Videó: élőben jelentkeztünk a Portfolio Lakás Kiállításról!

Portfolio
Az ingatlanpiac átalakulásával a vásárlók is tudatosabbá, körültekintőbbé váltak, a legfontosabb döntési tényezők között pedig a lokáció és a megfelelő finanszírozási lehetőségek mellett immár az energiahatékonyság is megjelent. A Portfolio Lakás Kiállításon idén tavasszal megmutatjuk, hogy milyen irányba tartanak a lakáspiaci és lakberendezési trendek, a lakások minősége hogyan válik egyre meghatározóbbá, valamint azt is, hogyan használhatóak a hagyományos anyagok a legmodernebb okosotthonos technológiákkal kombinálva. Élő videóban jelentkeztünk az eseményről.

A vasárnapig tartó rendezvényen jelen vannak a kis- és nagyberuházók, a fejlesztők, a kivitelezők, az értékesítők, a finanszírozó bankok, és az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók. A legfontosabb kérdésekről élő videóban jelentkeztünk.

Az eseményen bemutatkozó szereplők teljeskörű áttekintést nyújtanak a látogatóknak arról, hogy merre tart ma az ingatlanpiac legfontosabb, a lakosságot és a befektetőket egyaránt érintő szegmense, az informativitást ráadásul nagyban növelik a kiállításhoz kapcsolódó tematikus előadások, klub rendezvények és egyéb szakmai tartalmak is.

Lakáskiállítás
Április 21-23. között 12. alkalommal nyitja meg kapuit a Lakáskiállítás. A kiállítók között várjuk a lakásfejlesztés, ingatlanközvetítés, finanszírozás, vagyonvédelem, ingatlankezelés, energetikai tanúsítvány, értékbecslés, ügyvédi és tanácsadói szolgáltatások területeivel foglalkozó cégeket. További információk ide kattintva érhetők el.

NYITVA TARTÁS:

  • 2023. április 21. péntek 10:00-tól - 18:00-ig
  • 2023. április 22. szombat 10:00-tól - 18:00-ig
  • 2023. április 23. vasárnap 10:00-tól - 18:00-ig

A belépés ingyenes!

Kíváncsi vagy mit hoz a jövő a hazai lakáspiacon? Látogass el április 22-én a Lakáskiállítás 14 órakor kezdődő Workshopjára, ahol szakértők segítségével járjuk körül a legfontosabb kérdéseket. Részletekért kattints!

Fotó: Portfolio

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
logisztika-raktár - pakolás