Elérte végleges magasságát az új Telekom-székház

2017. december 1. 09:00    
nyomtatás
 
Elérte végleges magasságát a Népliget metrómegállónál épülő Magyar Telekom székház. A Wing fejlesztésében megvalósuló irodaház várhatóan 2018 második felében készül el és közel 4000 főnek lesz majd a munkahelye.


A bruttó 100 ezer négyzetméteres épületnek éppen egy éve volt az alapkőletétele, a bokrétaünnep megtartásával célegyenesbe fordult az építkezés. Az irodaház jelenleg a legnagyobb egy épülettömbben megvalósuló iroda Magyarországon, de a közeljövőben is csak a Mol campus lesz hasonló volumenű beruházás.

Elérte végleges magasságát az új Telekom-székház

Az irodaterület mellett konferenciaközpont, két étterem és fitneszközpont is kapcsolódik a fejlesztéshez. Az épület mélygarázsában 1350 autóparkoló, 81 motorkerékpár és 344 kerékpárparkoló kap helyet, valamint 50 elektromosautó-töltőt is kialakítanak. A székház 2018 második félévében készül el, a Magyar Telekommal történő bérleti megállapodás 15 évre szól.

További érdekességek az épületről:
  • 80 ezer köbméter felhasznált beton
  • 10 ezer tonna betonacél
  • 26 ezer négyzetméter homlokzati üveg
  • 27 felvonó
  • 39 méteres magasság
  • 22 méter magas oszlopok a főbejáratnál

Elérte végleges magasságát az új Telekom-székház


2016.11.15 16:10 Elkezdődött az ország legnagyobb irodaházának építése

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium