Új irodaház építésébe kezdtek a Váci úton

2018. április 12. 12:00    
nyomtatás
 
Megkezdte az Advance Tower irodaház második ütemének építését a Futureal-csoport. A Váci úti irodafolyosón megvalósuló épületegyüttes a második fázisban 8000 négyzetméter bérbeadható területtel bővül, az irodakomplexum új ütemét várhatóan 2019 második felében adják át.

Kíváncsi vagy, merre tart a hazai irodapiac? Gyere el a Portfolio szervezésében megrendezésre kerülő FM & Office 2018 konferenciára, ahol a piac legelismertebb szereplői vitatják meg az aktuális legfontosabb kérdéseket!Az összesen 68 millió euró (21 milliárd forint) értékű Advance Tower irodakomplexum a most megkezdett második ütem befejezésekor több mint 20 ezer négyzetméteresre bővül. Az épületet a WELL Building Standard (WELL) minősítésének megfelelően tervezték és üzemeltetik majd. A WELL-minősítés célja, hogy olyan irodaházak épüljenek, amelyek a környezetvédelem mellett az ott dolgozók egészségére, közérzetére és komfortérzetére is kedvező hatással vannak.

2018.03.07 10:58 Tízmilliárdos hitelt vett fel az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő
A WELL és a Workplace Solutions megoldásai a jövőben egyre elterjedtebbé válhatnak, a munkavállalói egészség és jóllét a bérlők számára is egyre fontosabb, így a fejlesztők is egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek erre az épületek kialakítása során. A témával a Portfolio szervezésében megrendezésre kerülő FM & Office 2018 konferencia is foglalkozik, ahol színvonalas előadásokat és panelbeszélgetéseket hallgathatunk meg a legfontosabb kérdésekről.

Új irodaház építésébe kezdtek a Váci úton

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-Újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium