Új üzletet nyitott a Buddha Original Sushi & Wok Bar

2018. szeptember 11. 10:14    
nyomtatás
 
Megnyílt a Buddha Original Sushi & Wok Bar új üzlete az Atenor által fejlesztett Váci Greens D épületében. A 289 négyzetméteres új üzlet szerződéstárgyalásában a Cushman & Wakefield működött közre.


A Buddha Original új egysége az Atenor új, közel 1500 négyzetméteres ételudvar koncepciójának részeként várja vendégeit, mely egy zöld passzázzsal és teraszokkal köti össze a Váci utat és a Bence utcát. A 15 647 négyzetméteres Váci Greens D, a négy, már átadott épülettel - A-B-C-D 80 000 négyzetméter - együtt teljes kihasználtsággal üzemel.

Az utolsó két épület (E és F) mely jelenleg fejlesztés alatt áll, további 50 ezer négyzetméter A+ kategóriás irodaterülettel lép majd piacra. Az irodakomplexumban kávézók, éttermek nagy választéka, egy orvosi központ, fodrászat és bankfiók szolgálja a bérlők kényelmét.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium