Lendületben a reptéri logisztikai park

2018. június 11. 11:38    
nyomtatás
 
Három friss tranzakció nyomán közel 8000 négyzetméternyi raktár, illetve irodabérleményre született megállapodás a CPI tulajdonú Airport City Logisztikai Parkban. Az új megállapodások nyomán a közel 50 ezer négyzetméteres big-box raktár/iroda fejlesztés 95 százalékos kiadottsággal bír.


Az új szerződések alapján a parkban alakítják ki a Szerelvénybolt Kft. új logisztikai központját is. A kereskedelmi cég 3500 négyzetméteres területre kötött hosszú távú megállapodást a CPI-jal. Erős negyedéven van túl a logisztikai park, hiszen a tulajdonos a C épületben további 1300 négyzetméter raktárra kötött szerződést egy új piaci szereplővel, a D épületben pedig egy meglévő bérlő kötelezte el magát mintegy 3000 négyzetméteren. A hazai logisztikai piacról részletesebben az alábbi cikkben olvashatunk:

2018.04.24 08:00 Fordulat a hazai raktárpiacon? - Ez lehet az új irány

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark (x)

XXI. századi formavilág, új építésű luxuslakások a Mártonhegyen. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium