Prémium

Budai kényelem - kedvező finanszírozási konstrukcióval (x)

Portfolio




Divatba jöttek a lakóparkok a városokban, zöld övezetekben, a fővárosban és vonzáskörzetében egyaránt.
Az ember a lakóparki lakásban úgy él otthon, mint a szállodában: portás vigyáz a rendre, kertész ügyel a parkra, a mûszaki szakemberek pedig elvégzik a karbantartási munkákat.


A Rózsadomb és a Mátyás-hegy között, a Szépvölgyi út és a Folyondár utca határolta területen épül a kiváló természeti adottságokkal, infrastruktúrával, közlekedéssel és őrző-védő rendszerrel rendelkező LA SIESTA LAKÓPARK.


A LA SIESTA LAKÓPARK kulcsszavai:
biztonság - kényelem - praktikum - pihenés - minőség.




Ha valaki ide költözik, teljes biztonságban tudhatja magát és hozzátartozóit: az átriumosan kialakított gyalogos és autóbejáratot 24 órás őrszolgálat ellenőrzi, és a magas támfallal védett park minden egyes szegletét kamera is figyeli.

A LA SIESTA LAKÓPARK fejlesztôje a leendô lakók rezsiköltségeire is gondolt: jelenleg négyzetméterenként százötven - kétszáz forinttal kalkulál. A tervezés a közös költségek alacsony szinten tartására is törekedett: a környék infrastruktúrája ugyanis kiváló, a közelben van uszoda, teniszpálya, emiatt nem alakítottak ki a lakóparkon belül hasonló szolgáltatásokat.


A 35-tôl 114 négyzetméterig terjedô lakások elrendezése megfelel az igényeknek és a luxust a biztonságon kívül a mediterrán teraszok, a szép kilátást nyújtó, úgynevezett virágablakok, a hô- és zajszigetelô üvegek, a körpanoráma, valamint a stílusválaszték jelentik.



A LA SIESTA fejlesztője belsőépítészetileg, mégpedig a hideg és melegburkolatokban, a konyhabútorokban és a szaniterekben három stílust ajánl: a klasszikust, a rusztikust és a modernet, melyek közül a vásárlók szabadon választhatnak. A vevő, ha úgy gondolja, keverheti az egyes stílusjegyeket.

A lakásokhoz mélygarázsban kialakított gépkocsibeálló és tárolóhelyiség is vásárolható.

A LA SIESTA-parkot telepített fasorok és a mediterrán stílusnak megfelelô növények díszítik majd. Lesz napozódomb, homokozó és játszótér.
A park gépkocsiforgalma nem okoz majd zajt, mert teljes mértékben a föld alatt bonyolódik, így a hazatérőket az üde kert fogadja.

A Szépvölgyi út forgalmától két telepített fasor, járda, támfal és öt-hét méter széles elôkert választja el a házakat. Vagyis a homlokzat és az út között húsz méter a távolság.



A LA SIESTA LAKÓPARK előnye egyébként éppen az, hogy egyszerre van közel a természethez és a városhoz, 5 percre a Margit ill. az Árpád-hídtól. A hegyről árad a jó levegő, a Pál-völgyi barlang túrára hív, a budai és óbudai bevásárlóközpontok és a szolgátltatások széles skálája is megtalálható a közelben.

A LA SIESTA LAKÓPARK fejlesztôje új finanszírozási konstrukciót vezetett be. Ötven százalék önerő befizetése esetén a vevők jövedelemvizsgálat nélkül juthatnak a támogatott és piaci kamatozású hitelekhez. A hitelbírálati díjat a fejlesztô átvállalja. Újdonság az is, hogy önerő nélkül is lehet lakást vásárolni a Lakóparkban, négyzetméterenkénti 390-420 ezer forintos áron.



A cég olyan konstrukciót kínál a használt ingatlanukban "bennragadt" vagy attól az adott piaci árakon most éppen megválni nem kívánó érdeklo˝do˝knek, amelynek segítségével a vágyott új lakást teljes egészében hitelből képesek finanszírozni.

(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat