Prémium

Hamarosan lehull a lepel - már csak 3 hét (x)

Portfolio
Lassul a hazai biztosítási piac növekedési dinamikája. Éppen ezért fokozottan előtérbe kerülnek olyan új területek, mint a vállalati személybiztosítások piaca, illetve olyan új alternatív értékesítési csatornák, amelyek segítségével költséghatékonyan lehet az eladásokat növelni. Az új területeket, a különböző értékesítési csatornákat és a termékfejlesztési irányokat mutatja be a Portfolio.hu és Pénzentrum.hu immár második alkalommal megrendezésre kerülő Biztosítási Konferenciája.

Rendezvény
2008. október 7-én kerül sor a Portfolio.hu második Biztosítási Konferenciára, ahol a
transzparencia, a szabályozás és az ügyfélszerzés mellett a termékfejlesztés, valamint a vállalati biztosítások kerülnek előtérbe.

A konferenciáról további információkat találhat az alábbi linkekre kattintva:



A sales tevékenység minden üzlet alapja és nincs ez máként a biztosítási szektorban sem. A kérdés már csak az, hogy milyen csatornákon keresztül, milyen termékeket, milyen célcsoportnak értékesítsünk.

Ezekre a kérdésekre keressük a választ neves hazai szakemberek segítségével konferenciánkon. Az alternatív disztribúciós lehetőségek bemutatása mellett olyan területekre is rávilágítunk, amelyek új terepet jelenthetnek mind a biztosítók, mind pedig a közvetítők számára.

Elsőként - a szabályozások várható változásának áttekintését követően - a bankbiztosítási modellek hazai megvalósításit vesszük górcső alá. Ezt követően pedig olyan alternatív csatornák bemutatás a következik, mint az online értékesítés, a telesales módszerek, MLM hálózatépítés és végül egy panelbeszélgetésben "összecsapnak" a különböző csatornák hazai képviselői.

Az értékesítéshez azonban szorosan kapcsolódik a termékfejlesztés is, mely egyben a Mit kérdésre is megadja a választ. Az ehhez a tartozó szekcióban olyan dilemmákat világítunk meg több nézőpontból, amelyek befolyásolhatják az elkövetkezendő évek termékpalettájának kialakítását élet és nem-élet területen.

A Kinek kérdésre pedig egy friss GFK tanulmány adhatja meg a választ, amelyet konferenciánkon prezentál a kutató cég. Ebben a hazai vállalkozások és a vállalatvezetők biztosítókkal és biztosításokkal szembeni elvárásait mutatjuk be a konferencia hallgatóságának. Segítséget nyújtva ezáltal a Mit és Hogyan kérdések egyénre lebontott megválaszolásában.

A vállalati személybiztosítás lehet az elkövetkezendő évek növekedésének egyik katalizátora, mind a biztosítók, mind pedig a közvetítők számára. Egy olyan területet szeretnénk bemutatni termék és értékesítési oldalról, amely eddig perifériára szorult szektorban. Ennek jelentőségéről beszélgetünk az alkuszszakma és biztosítók képviselőivel.


Rendezvény
2008. október 7-én kerül sor a Portfolio.hu második Biztosítási Konferenciára, ahol a
transzparencia, a szabályozás és az ügyfélszerzés mellett a termékfejlesztés, valamint a vállalati biztosítások kerülnek előtérbe.

A konferenciáról további információkat találhat az alábbi linkekre kattintva:


Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
BGE_Vertesy_Eszter