Prémium

Egyre nagyobb az érdeklődés a Docflow iránt (x)

Portfolio


' title='
A közelmúltban mutatta be a Qualysoft az új dokumentummenedzsment-megoldását, a Docflow-t, amely iránt a szoftvercég szerint egyre nagyobb az érdeklődés.

Nagyon komoly technikai, logisztikai gondot okoz a számlák vagy a hivatalos levelek tömeges előállítása a cégeknek és hivataloknak. A Qualysoft számos irodai és hivatali egyedi iratautomatizáló projektje alapján általános iratautomatizáló platformot fejlesztett ki. Egyre nagyobb az érdeklődés az 1600 fejlesztési nap alatt elkészült, uniós támogatással (KMOP 1.1.4.) kifejlesztett DocFlow rendszerünk iránt - mondta el Czifra András, a Qualysoft vezérigazgató-helyettese.


' title='
Az iratkezelés problémáját nem oldja meg a Word és az Excel használata, ezek az eszközök legfeljebb 300-400 iratig hatékonyak és csak akkor, ha a helyettesítendő nevek, összegek mechanikusan helyettesíthetőek. A fejlesztő a programcsomagot a többmilliós számlalevél nyomtató szolgáltató-cégek és az 1-2 ezres Word körlevél használók közötti piacra pozicionálta.
Azok az iratok, ahol számos változó van, egész szövegrészeket kell cserélni, strukturált felépítést igényelnek. Ha például egy önkormányzat összes dokumentumtípusán ki kell cserélni a bankszámlaszámokat, akkor azt a Docflow-hoz hasonló iratkezelő rendszerrel lehet csak megtenni hatékonyan - magyarázta Czifra. Hozzátette, hogy az új rendszer iránti felfokozott érdeklődés nem csak annak köszönhető, hogy a Docflow ára meg sem közelíti a hasonló rendszerek árát, hanem a rendszer felhasználóbarát tulajdonságai miatt is. Ilyen például a WYSIWYG (What You See Is What You Get - amit látsz, azt kapod) iratsablon-tervező, amelynek a kezelését a felhasználók nagyon gyorsan meg tudják tanulni. Mindezeken túl, a DocFlow jól integrálható a vállalati alkalmazásokhoz és meglevő adatforrásokhoz, mint vállalati adatbázisok, adattárházak, ERP és CRM rendszerek. A dokumentum előállítás teljes folyamatát támogatja, a forrás adattól, a template-megszemélyesítésen keresztül a megfelelő formátum, megfelelő csatornára történő továbbításáig - jelentette ki Czifra.
A DocFlow a változó igények miatt kiemelten fontos hatékony testreszabhatóságra és integrálhatóságra optimalizált. Fő technológiai előnyeként Czifra az ipari szabványok következetes követését említi. Vállalati integrációs eszközről lévén szó, a szoftverrel dolgozni kívánó megoldásszállítók OEM-konstrukcióban juthatnak a DocFlow-hoz, és kaphatnak támogatást megismeréséhez, illetve konkrét vállalati projektekben való alkalmazásához. Licencdíja a magyar piacra optimalizált. A kisvállalati licenc 1,5 millió forint, a nagyobb konfigurációk egyedi árazásúak úgy, hogy az irodai programoknál nagyságrendekkel nagyobb teljesítményt kínál a nagyvállalati iratkezelők árának töredékéért. A kedvező ár további előnye, hogy az önkormányzatok vagy más, a közbeszerzési törvény által szabályozott szervezetek akár pályázat kiírása nélkül is bevezethetik.

Táblázat:
  • Felhasználási területek
  • Direktmarketing blokkal gazdagított számlakivonatok, számlalevelek
  • Biztosítási és egyéb szerződések
  • Felszólítások, emlékeztetők, értesítők
  • Help desk hívást követő post-call e-mail
  • Változás és kárbejelentő űrlapok
  • Sztornó és változáskérelem űrlapok
  • Megrendelők
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház