Prémium

ILLY - kapszulás irodai kávégép akció! (x)

Portfolio
Ingyen illy kávégép használat már havi 60 kapszula vásárlásától! Próbálja ki kötelezettség nélkül 20 db ajándék kapszulával! Most

' title='
ajándékba adunk egy illy Nude csészekollekciót is első rendelése mellé! Finom, egyszerű, tiszta, szép!

A 100% arabica kávékeverékével világhírűvé vált illy kapszulás CUBETTO vagy CUBE LX irodai kávégépeit ingyenes használatra kihelyezzük irodájába ha legalább 2 évig vállalja a Cubetto esetében havi minimum 60, Cube LX esetében 120 db kávékapszula vásárlását. Ha legalább 300 db kapszulát rendel első alkalommal egy díszdobozos illy Nude csészekollekcióval is megajándékozzuk, mely a 4 db kult design illy csésze mellett Ombra kiskanalakat és cukortartót is tartalmaz. Az ajánlat 2009 szeptemberében és októberében a készlet erejéig érvényes. A gépválasztékról több infó: http://www.irodaikave.hu

PRÓBÁLJA KI 20 db ajándék kapszulával! Budapesten bármelyik gépet 7 napig kötelezettség nélkül kihelyezzük irodájába 20 db ajándék kapszulával!
 Próba rendelés, kérdések: info@espressokft.hu vagy munkaidőben a 422 1700 telefonon.
Megrendelhető: a gépek és kapszulák, csészék, kiegészítők házhozszállítással folyamatosan rendelhetők az Espresso Webshopban: www.espressoshop.hu
A kapszulák, azaz egy adag kávé ára 94 Ft+Áfa. Legalább 300 adag egyidejű rendelése esetén 88 Ft+Áfa/db.

Élvezze a tökéletes olasz eszpresszót munka közben is! Az illy kétféle kapszulás irodai kávégépet ajánl munkahelyi eszpresszó fogyasztáshoz.

A gépek kis helyigényűek, a kávéfőzés velük gyors, egyszerű és tiszta. Nem utolsósorban szépek is, bármelyik gép irodája dísze lehet. A kapszulák egyenkénti aromatartó tasakos csomagolása biztosítja a kávé minőségének megőrzését, és az irodai kávézásnál különösen fontos egyszerű adagolást, gyors lefőzést.

Kávéválaszték: ha Ön lágy ízre, kifinomult aromára

' title='
vágyik a klasszikus normál pörkölést (piros kapszula ), ha a markáns, erős kávéízt kedveli a sötét pörkölésű illyt (fekete kapszula ) ajánljuk. A hosszú kávé rajongói a kék kapszulát keressék, és ha már csak az íze és a rituálé miatt vágyik rá válassza a koffeinmentes (zöld) kapszulákat. Tea és tej kapszulák is rendelhetők. Figyeljen egészségére! A tévhitekkel ellentétben a mérsékelt kávéfogyasztás egészséges. A 100% arabica kávé aromásabb és akár 35-40%-kal kevesebb koffeint tartalmaz mint a robusta kávék, így nemcsak finomabb, hanem több is fogyasztható belőle mint a kávéautomaták főként robustát tartalmazó kávéiból.

Gépválaszték:

Itaca CUBETTO - mini irodai gép, havi 60 db kapszulától ingyen használat! (méret: 26x26x26 cm) További infó:

Itaca CUBE LX - teljes automata irodai kapszulás kávégép, havi 120 db kapszulától ingyen használat! (méret: 32x32x32 cm)További infó:

' title='


' title='
illy - a kávé tudománya és művészete

A trieszti Illycaffé -t 1933-ban a magyar származású Francesco Illy alapította, a céget ma is az Illy család vezeti. Az illy-t alapítása óta egy cél, a tökéletes kávé megalkotása vezérli. Mára az illy a világ vezető 100 % arabica kávékeveréke, világszerte 140 országban van jelen.

Az illy egyetlen fajta kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. Kétféle pörkölésben (normál pörkölés édes és virágos, valamint sötét teljes csokoládé ízzel) és sokféle formában kóstolhatja meg: darált, szemes kávé, E.S.E. podos,

' title='
IperEspresso és Itaca I-Espresso kapszulás kávé eszpresszó gépekhez koffeines és koffeinmentes változatban.

Az Espresso Webshopban már előrendelhetők a Pedro Almodóvar által tervezett Illy Art Collection csészekollekció számozott, díszcsomagolásos darabjai, melyek várhatóan novemberben érkeznek. Jelenleg is kaphatók a sima, nem számozott Almodóvar csészék .



' title='
Nézzen be hozzánk egy jó kávéért: http://espressoshop.hu/
Olvasnivaló még:
A Time magazin az IperEspresso-ról
Húsosfazék blog: Coppola kedvence a konyhánkban
Deluxe: Pedro Almodóvar Illy Art Csészekollekció
Népszabadság: Kávékirály
Deluxe: A tökéletes kávé titka
Figyelőnet:A presszókávé is magyar?
Netriport: Művészet és tudomány egy csésze kávéban
Gusto: Illy-k ezt inni

További akciónk Portfólió olvasóknak az illy IperEspresso kapszulás kávégépeire ajándék csészekollekcióval itt >>>

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
ORLEN toltoallomas 2