Prémium

ILLY karácsonyi ajándékötletek: kávégép, csészék,és más ínyencségek (x)

Portfolio
Az IperEspresso kapszulás illy kávégépek mellé ajándék illy Nude csészekollekció. Megérkezett a Pedro Almodóvar által tervezett illy Art Collection
, melynek múzsája Penélope Cruz! Krémes, bársonyos, intenzív kávé, ingyenes kiszállítás.

A Dolce Vita gasztroblog letesztelte a kávégépet, véleménye itt !

Nézze meg működés közben! illy IperEspresso video site itt !

' title='
Ha az Espresso Webshopban most vásárol illy Francis Francis! X7 vagy X8 kapszulás kávégépet megajándékozzuk egy díszdobozos illy Nude csészekollekcióval. Megrendelése feladásánál írja a Portfólió szót a megjegyzés rovatba, és mi küldjük a géppel együtt a Nude kollekciót is. Ha munkaidőben tudja átvenni, a kiszállítás díját mi fizetjük!
Nézzen körül
a kifinomult olasz kávé és design világában!



' title='
Megérkeztek a Pedro Almodóvar által tervezett Illy Art Collection limitált kiadású csészekollekció számozott, díszcsomagolásos darabjai, melynek múzsája Penélope Cruz. Tökéletes karácsonyi ajándék kávéínyenc designőrülteknek! Nézze meg a csészekollekció fotógalériáját itt >>>
A webshop-ban legalább 35ezer Ft értékben vásárlóknak 1db, 50ezer Ft felett 2 db jegyet adunk ajándékba a debreceni MODEM Messiások kiállítására*.

illy IperEspresso: a presszókávé új generációja

A jó kávé a mindennapok luxusa. A 100% arabica kávékeverékével világhírűvé vált illycaffé 76 éve tökéletesíti az igazi olasz eszpresszót, folyamatos innovációival a kávé trendcsinálója. Az IperEspresso-val felülmúlhatatlan, kávéházi minőségű eszpresszót, kapucsínót élvezhet barista tudás nélkül. Az úttörő kapszulatechnológia különlegesen lágy, bársonyos, intenzív aromájú kávét eredményez hosszantartó krémkoronával. A gyönyörű Francis Francis ! X7 ésX8 kávégépek az olasz design remekei, Luca Trazzi munkái. Az IperEspresso egyedülálló különlegessége, hogy a kapszulán belüli kávé és a gép egyáltalán nem érintkezik egymással, így minden egyes csésze kávé tökéletes tisztaságú, és minimális a géptisztítás szükségessége is. A gőzölőkarral felszerelt gépekkel kapucsínóját is elkészítheti. A gépek, és többféle ízű kapszula megrendelhető az Espresso Webshop -ban!

Az IperEspresso technológiáról, kapszulákról és kávégépekről további infó itt >>>

' title='
Kávéválaszték: ha Ön lágy ízre, kifinomult aromára vágyik a klasszikus normál pörkölést (piros kapszula ), ha a markáns, erős kávéízt kedveli a sötét pörkölésű illyt (fekete kapszula ) ajánljuk. A hosszú kávé rajongói a kék kapszulát keressék, és ha már csak az íze és a rituálé miatt vágyik rá válassza a koffeinmentes (zöld) kapszulákat. Figyeljen egészségére! A tévhitekkel ellentétben a mérsékelt kávéfogyasztás egészséges. Az arabica kávé aromásabb és akár 35-40%-kal kevesebb koffeint tartalmaz mint a robusta kávék, így a 100% arabica kávé nemcsak finomabb, hanem egészségesebb, több is fogyasztható belőle mint a robustát tartalmazó kávékeverékből.

illy - a kávé tudománya és művészete

A trieszti illycaffé-t 1933-ban a magyar származású Illy Ferenc, azaz Francesco Illy alapította, a céget ma is az Illy család vezeti. Az illy-t alapítása óta egy cél, a tökéletes kávé megalkotása vezérli. Mára az illy a világ vezető 100 % arabica kávékeveréke, világszerte 140 országban van jelen.

Az illy egyetlen fajta kávékeveréket készít, mely 3

' title='
kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. Kétféle pörkölésben (normál pörkölés édes és virágos, valamint sötét teljes csokoládé ízzel) és sokféle formában kóstolhatja meg: darált, szemes kávé, E.S.E. podos, IperEspresso és Itaca I-Espresso kapszulás kávé eszpresszó gépekhez koffeines és koffeinmentes változatban.

Nézzen be hozzánk egy jó kávéra: http://espressoshop.hu/

Magyar illy rajongók Facebook oldala. Csatlakozzon Ön is!


' title='

Olvasnivaló még:
A Time magazin az IperEspresso-ról
Húsosfazék blog: Coppola kedvence a konyhánkban
Deluxe: Pedro Almodóvar Illy Art Csészekollekció
Népszabadság: Kávékirály
Deluxe: A tökéletes kávé titka
Figyelőnet:A presszókávé is magyar?
Netriport: Művészet és tudomány egy csésze kávéban
Gusto: Illy-k ezt inni
Fotógaléria: Pedro Almodóvar illy csészekollekció
Cot Cot: Olajos csoda

Akciónk Portfólió olvasóknak az illy irodai kapszulás kávégépeire ingyenes gépkihelyezéssel itt >>>

' title='
*Az ajánlat a készlet erejéig és csak a portfolio.hu-ról érkezőknek érvényes. Messiás jegyeket a készlet erejéig - 120 jegy - tudunk ajándékba adni.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
DurerPark_05