Prémium

Hatékony segítség kis irodáknak! (x)

Portfolio
Hogyan növelhető egy kis- és közepes vállalat telekommunikációs hatékonysága? Olyan flexibilis és innovatív eszközökkel, amelyek biztosítják a különböző eszközök közötti átjárást és az előfizetések megosztását is. Ilyen a Vodafone SmartOffice.


A Vodafone tovább bővíti a kis- és középvállalatoknak szánt termékek és szolgáltatások körét. A legutóbbi

' title='
hűségnyilatkozat nélküli ajánlat után ezúttal egy olyan komplex irodai megoldással jelentkezik a vállalat, ami egyesíti a vezetékes és mobil internet előnyeit és kedvező hívásdíjakat biztosít minden irányban.
Maga a készülék a szolgáltató által biztosított komplex csomaggal együtt lehet hasznos segítőtársa a főleg kevés alkalmazottat foglalkoztató cégeknek. Az irodát megkíméli a drága kábelezési és hálózatépítési költségektől, hiszen egyszerre több helyiségben képes biztosítani a Wifi kapcsolatot, legyen szó mobil- vagy vezetékes internetről. Akár 4 különböző számítógépen is lehetséges az internetezés egy időben LAN porton keresztül, Wi-Fi-n pedig további számítógépek számára érhető el az internet kényelmesen, kábelek nélkül.
Sőt! Még arra a gyakran előforduló problémára is képes

' title='
hatékony választ adni, amikor lehal a vezetékes internet: ezt felismerve a szerkezet automatikusan üzembe helyezi a mobilnet-elérését, s biztosítja a kapcsolatot, szinte észrevétlenül.
A 2900 forintos havidíj ellenében igénybe vehető készülékhez további kiegészítő irodai eszközöket is csatlakoztathat a felhasználó, sőt, a hálózatban dolgozó alkalmazottak számára ezekhez még különböző jogosultságokat is be lehet állítani, így minden irodai igényt kielégít a rendszer. Akkor sincs gond, ha egy irodai alkalmazottnak nincs céges mobil-előfizetése, vagy számára kifejezetten hátrányos a mobilkészülékek használata: analóg telefont is csatlakoztathatunk a rendszerhez. Ez esetben az indított hívások mobil hívásként mennek ki, míg a bejövő hívásokat az analóg készülék kezeli.
A SmartOffice csomag a központi egység mellett egy Huawei modemmel és az ehhez tartozó Vodafone SIM kártyával érkezik, mely hang és adatforgalmat is tartalmaz kedvező havidíj és percdíjak kíséretében. További információ:http://www.vodafone.hu/smartoffice
(x)
Holdblog

Ezek a világ legfejlettebb startupvárosai

Alig van európai szereplő a világ legfejlettebb startupvárosai közt, de legalább a leggyorsabban fejlődő ökoszisztémák terén előkelő helyen van a kontinens. Ezek a világ vezető... The post

Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
DurerPark_05