Prémium

NordTelekom: június 10-én jön a nyilvános részvényaukció (x)

Portfolio
16-20 Ft között lehet megvásárolni a BÉT-en jegyzett NordTelekom részvényeit a nyilvános részvényaukción. Az aukcióra azt követően kerül sor, hogy a társaság igazgatósága úgy határozott, hogy külföldi növekedési terveinek megvalósításához maximum 200 millió forint összegű tőkeemelést hajt végre. A vételi ajánlatokat június 10-ig lehet jelezni bármelyik tőzsdetagsággal rendelkező banknál vagy befektetési szolgáltatónál.


NordTelekom: június 10-én jön a nyilvános részvényaukció
Jelentős növekedést tervez a magyar tulajdonú telekommunikációs szolgáltató, a NordTelekom Nyrt., miután megvizsgálta a magyar és nemzetközi terjeszkedési lehetőségeket. A bővülésből a kisbefektetők is kivehetik részüket, miután a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jegyzett társaság tőkeemelést és a főtulajdonos közreműködésével nyilvános részvényaukciót tart június 10-én. Az aukción a fő tulajdonos maximum 13 millió darab részvényére lehet vételi ajánlatot tenni 16-20 forint közötti árfolyamon. Az aukcióra a BÉT aukciós moduljában kerül sor, ahova minden, a BÉT részvényszekcióban tagsággal rendelkező bank és befektetési szolgáltató beviheti ügyfelei vételi megbízásait.


NordTelekom: június 10-én jön a nyilvános részvényaukció
A jelenlegi fő tulajdonos kötelezettséget vállalt arra, hogy az aukción értékesített mennyiségnek megfelelő darabszámú részvényt az értékesítés során kialakuló átlagárfolyamon lejegyez a NordTelekom alaptőke-emelése keretében, valamint a tulajdonában maradó részvényekre két évre szóló elidegenítési tilalmat vállalva nem jelenik meg a részvények eladói oldalán, ezzel is mutatva elkötelezettségét a cég terveit illetően. A tőkeemelés célja a NordTelekom nemzetközi növekedési terveinek finanszírozása a hazai piaci jelenlét fenntartása mellett. A NordTelekom piackutatása a lengyel és az angol piacon tárt fel olyan üzleti irányokat, melyek jelentős mértékben támogathatják a cég bővülési terveit.

A vállalat elsődleges célpiaca az Egyesült Királyság, ahol a statisztikák szerint - folyamatos bővülés mellett - kb. 250-300 ezer magyar munkavállaló és családja él. A NordTelekom telefon és internet szolgáltatóként jelenne meg angol piacon, magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálattal és kedvező magyar percdíjakkal elsősorban a negyedmilliós angliai magyar népességet megcélozva, a költséghatékony hazai ügyfélszolgálatát és erőforrásait kihasználva. A másik bővülési irányt Lengyelországban tárta fel a NordTelekom, ahol a több mint

NordTelekom: június 10-én jön a nyilvános részvényaukció
100 ezer ügyféllel rendelkező, az IP telefon szolgáltatások terén piacvezető Aiton Caldwell vállalattal tervez együttműködést, az ott már sikeres üzleti modell átvételével.

A nyilvános aukcióval kapcsolatos részletes információk a http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek /114317717.html és a www.nordtelekom.hu/aukcio.php oldalon olvashatóak.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019