Prémium

Rövid + hosszú távú megtakarítás = BIZTOS MEGOLDÁS! (x)

Portfolio
Először is tisztáznunk kell, hogy a bankbetét és életbiztosítás nem egymás riválisai, hanem egymás kiegészítői. A rövid, illetve középtávú megtakarításokra a bankbetét, míg a hosszabb távú célok megvalósítására az életbiztosítás nyújthat megoldást.
Fontos, hogy életünk során folyamatosan rendelkezzünk megfelelő összegű megtakarítással a váratlan események (pl: betegség, munkanélküliség, stb.) fedezésére. Ezt egy kedvező kondíciójú bankbetétben célszerű elhelyezni, tudván, hogy bizonyos élethelyzetekben a szükséges összeg majd rendelkezésre fog állni.



Rövid + hosszú távú megtakarítás = BIZTOS MEGOLDÁS!

A rövid távú tervek mellett elkerülhetetlen, hogy hosszabb távon is gondolkodjunk. A lakosság körében napjainkban egyre nagyobb szerephez jut a tudatos pénzügyi gondolkodás. Lényeges, hogy a fiataloknak ne csak az autó, lakásvásárlás, utazás legyen a legfontosabb, hanem felelősséggel gondoljanak előre nyugdíjas éveikre, hacsak nem akarnak jelentős életszínvonal-romlást elszenvedni. A hosszú távú célokra szánt megtakarított pénzünket olyan eszközökbe érdemes fektetni, amihez nem lehet könnyen hozzáférni és a felhalmozott összeget elkölteni. Erre kiváló megoldás egy életbiztosítás.

A Sopron Bank most egy kedvező feltételekkel rendelkező kombinált betéttel rukkolt elő a megtakarítani és befektetni vágyóknak. A SEMPALA kombinált betét egy 6 hónapos (EBKM 8,00%) vagy egy 12 hónapos (EBKM 6,00%) futamidejű betétrészből és egy 5-10 éves futamidejű, fix hozamú, egyösszegű GRAWE életbiztosításból áll. A betéti részben a kombinált betéti termékben elhelyezni kívánt összeg maximum 50%-a köthető le, míg az életbiztosítás a megtakarított összeg minimum 50%-át kell, hogy képezze. Jelen életbiztosítás egy garantált hozamú, egyszeri díjas megtakarítási célú biztosítás, mellyel gondoskodhatunk családalapításról, gyermekeink életkezdésének támogatásáról, családunkról vagy akár később nyugdíjas éveink biztonságáról is.

A Sopron Bank készen áll arra, hogy a megtakarítók, illetve befektetni vágyók jövőbeli céljai eléréséhez megtalálja a legmegfelelőbb megoldást. Ezért ne habozzon felkeresni a Sopron Bank fiókjait, ahol felkészült ügyintézők kellemes légkörben várják az érdeklődő ügyfeleket.



Rövid + hosszú távú megtakarítás = BIZTOS MEGOLDÁS!

További információ


(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat