Prémium

Több ezer eladó lakásból válogathatsz a hétvégén (x)

Portfolio
2016. szeptember 16-18. között a fővárosi MILLENÁRIS B épületében ingyenes belépéssel rendezik meg Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását, a LAKÁS 2016 Kiállítás és Vásárt - 70 kiállítóval, ahol álmaid lakása téged is vár.
Elképesztő sebességgel száguld a magyar ingatlanpiac: mindenki lakást, házat akar venni, építeni, eladni, kiadni, vagy felújítani. Budapesten és országszerte is épülnek az új lakások, sok a használt ingatlan a piacon, és az építkezők is jobbnál jobb lehetőségek közül válogathatnak.

Az előrejelzések szerint a tavalyinál jóval több, akár 12 ezer új lakás épülhet 2016-ban.

A Portfolio ezért idén ősszel is megrendezi Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását a Millenáris B épületében. Péntektől 70 kiállító, több ezer új ingatlan, még több eladó lakás, ház és telek, még több használt lakás, még több albérlet és bérlakás várja a látogatókat.

Több ezer eladó lakásból válogathatsz a hétvégén
A LAKÁS 2016-on akár tervrajzról is foglalható lakás, a legnagyobb bankok szakértői pedig az egyéni hitelkérdésekben is személyes tanácsadással várják a látogatókat. Azok is választ kaphatnak kérdéseikre a kiállításon, akik a CSOK-ról és a 10+10 millió forintról érdeklődnek, vagy szakértői tanácsadásra van szükségük jogi, értékbecslési és bármilyen ingatlanügyi kérdésben.

A kiállítók között megtalálhatjuk a legnagyobb lakásprojekteket, például a CordiaTerraceResidence-t, a Metrodom Youngot, a Sasad Ligetet vagy a Dagály Residence-et,

de olyan exkluzív fejlesztésekből is válogathatunk, mint a Klauzál Residence és a Marina Part. Az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői is jelen lesznek teljes adatbázisukkal, vagyis rengeteg eladó lakásból válogathatunk -- köztük az Otthon Centrum, a Duna House és az Ingatlan.com ajánlataiból -, így egy helyszínen válik elérhetővé a piacvezetők kínálatában szereplő összes ingatlan.

(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01