Prémium

A digitalizáció nem ismer határokat

Portfolio
Egy eheti esemény cáfolhat rá, hogy a támogatási térképről sajnálatos módon - ámde objektív okokból - sokszor lemaradó központi régióról sem feledkeztek meg a gazdaság irányítói. 2018 márciusától ugyanis már a budapesti és Pest megyei székhelyű kkv-k is igénybe vehetik a Modern Vállalkozások Programjának egyes szolgáltatásait.
Idén februárban volt 2,5 éve, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara zászlójára tűzte a hazai kkv-k digitális átállásának ügyét és útjára indította szemléletformáló programját. A Program azóta több mint 11.000 vállalkozást ért el, amelyek közül több mint 5.000 már meg is szerezte az NGM és NFM által is elismert Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést. Ők a minősítéssel a továbbiakban egyedi termékajánlatokhoz, EU-s pályázatokon elérhető kedvezményekhez, többlettámogatáshoz férhetnek hozzá.

A digitalizáció nem ismer határokat
A kezdeményezés fő célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a kkv-k hozzáadott értékként tekintenek az infokommunikációs eszközökre és digitális megoldásokra, használatukkal pedig gazdaságosabbá tehetik működésüket és fokozhatják versenyképességüket.

A Program amely több mint 500 informatikai szállítót tömörít, 130 sikeres rendezvényen van már túl. Ehhez jön a következő másfél évben további 130 esemény, amelyek közül most próba jelleggel 15-öt a központi régióban szerveznek meg.

Fő szépséghibájuk tehát, - miszerint a területi korlátozás miatt nem fogadhatnak Közép-magyarországi vállalkozásokat - idén márciustól elhárulni látszik.

A közép-magyarországi kiterjesztés, első, hivatalos megnyitó rendezvényére pedig április 24-én a budapesti Bankcenter épületében kerül sor. Ezt követően július közepéig 14 további szakmai esemény várható; 4 a fővárosban, 10 pedig különböző Pest megyei járásokban. A régióban két tanácsadó áll majd a vállalkozások rendelkezésére. Ők kérésre felmérik a jelentkezők informatikai felkészültségét, fejlesztési koncepciót készítenek számukra, illetve az arra jogosultak megkaphatják az említett Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést is.

További információ: www.vallalkozzdigitalisan.hu, kmr.infoter.eu/?p=home

(x)
Orosz tartalekosok kikepzes gyakorlat
Anthony Blinken mosolyog

Holdblog Megabull S&P 500

A technikailag 503 legfontosabb, tőzsdén jegyzett amerikai vállalatot magában foglaló Standard and Poor’s 500...

Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
2023. szeptember 12.
Sustainable World 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
portfolio_1