Prémium

A digitalizáció nem ismer határokat (x)

Portfolio
Egy eheti esemény cáfolhat rá, hogy a támogatási térképről sajnálatos módon - ámde objektív okokból - sokszor lemaradó központi régióról sem feledkeztek meg a gazdaság irányítói. 2018 márciusától ugyanis már a budapesti és Pest megyei székhelyű kkv-k is igénybe vehetik a Modern Vállalkozások Programjának egyes szolgáltatásait.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
Idén februárban volt 2,5 éve, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara zászlójára tűzte a hazai kkv-k digitális átállásának ügyét és útjára indította szemléletformáló programját. A Program azóta több mint 11.000 vállalkozást ért el, amelyek közül több mint 5.000 már meg is szerezte az NGM és NFM által is elismert Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést. Ők a minősítéssel a továbbiakban egyedi termékajánlatokhoz, EU-s pályázatokon elérhető kedvezményekhez, többlettámogatáshoz férhetnek hozzá.

A digitalizáció nem ismer határokat
A kezdeményezés fő célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a kkv-k hozzáadott értékként tekintenek az infokommunikációs eszközökre és digitális megoldásokra, használatukkal pedig gazdaságosabbá tehetik működésüket és fokozhatják versenyképességüket.

A Program amely több mint 500 informatikai szállítót tömörít, 130 sikeres rendezvényen van már túl. Ehhez jön a következő másfél évben további 130 esemény, amelyek közül most próba jelleggel 15-öt a központi régióban szerveznek meg.

Fő szépséghibájuk tehát, - miszerint a területi korlátozás miatt nem fogadhatnak Közép-magyarországi vállalkozásokat - idén márciustól elhárulni látszik.

A közép-magyarországi kiterjesztés, első, hivatalos megnyitó rendezvényére pedig április 24-én a budapesti Bankcenter épületében kerül sor. Ezt követően július közepéig 14 további szakmai esemény várható; 4 a fővárosban, 10 pedig különböző Pest megyei járásokban. A régióban két tanácsadó áll majd a vállalkozások rendelkezésére. Ők kérésre felmérik a jelentkezők informatikai felkészültségét, fejlesztési koncepciót készítenek számukra, illetve az arra jogosultak megkaphatják az említett Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést is.

További információ: www.vallalkozzdigitalisan.hu, kmr.infoter.eu/?p=home

(x)
mol bubi
pfizer
gázvezeték
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
company-gift-cufflinks-skanska[1]