Prémium

5%-10% nettó hozamú ingatlanbefektetés 5-10 évig biztosítva (x)

Portfolio
Egy alternatív lehetőség a túlárazott budapesti ingatlanok helyett.
Az ingatlan egy hagyományosan biztonságos és kiegyensúlyozott befektetési lehetőség, főleg ha egy olyan magas hozamú ingatlanbefektetésről van szó, ahol biztosítva van a bérleti hozam. Ilyen befektetésekkel jelenleg kevés helyen találkozhatunk, de az Amerikai Egyesült Államok egyes városaiban, illetve az Egyesült Királyság területén található Care Home-okban rájuk akadhatunk. A mai világban pedig már mindenki számára elérhetőek ezek a lehetőségek, akár már a tengerentúlon is. Ezeket a lehetőségeket ismerhetik meg az OPISAS kínálatából a Lakás 2018 kiállításra látogató érdeklődők.


5%-10% nettó hozamú ingatlanbefektetés 5-10 évig biztosítva

Egyszerűbbnek tűnhet egy olyan ingatlanba fektetni, amely a szomszéd városban, netán pár utcányira van tőlünk. Ismerjük a környéket, a szabályozást, hogy hogyan működik az ingatlan fenntartása vagy éppen kiadása, hisz nekünk is van olyanunk. Ám teljesen átírja a helyzetet, ha valakinek a jövedelemszerzés a célja az új ingatlannal: az igazi nettó hozamot akkor látjuk, amikor levonjuk a fenntartási költségeket, a bérbeadással járó folyamatos teendőket, felújítási munkálatokat, mint az OPISAS 5% biztosított nettó hozamú befektetéseinél Amerikában, vagy a 10% biztosított nettó hozamú befektetéseinél Angliában.

5%-10% nettó hozamú ingatlanbefektetés 5-10 évig biztosítva
Számos érv szól egy külföldi ingatlanbefektetés mellett, ahogy a gazdasági helyzet is meghatározó a döntésben. Nem lehet panaszkodni a budapesti ingatlanpiacra vagy a befektetési lehetőségek hiányára, viszont egyes jelek szerint nem fog mindig így szárnyalni az ingatlanpiac. A jelenlegi magas kereslet az ingatlanok iránt - elsősorban befektetési célból, tehát egy befektetői vásárlói réteg által - magas ingatlanárakat eredményez Budapesten. Ezt a folyamatos drágulást fogja tovább erősíteni a jövő évtől a 27%-os áfa visszaállítása az újépítésű ingatlanokra, így a 22%-os plusz költséget - a jelenlegi 5%-os kedvezményes áfához képest - minden bizonnyal a vevőnek kell majd megfizetnie, ami még feljebb tornássza majd az ingatlanárakat. A magas árak miatt egy idő után alacsonyabb lesz az adásvételek száma, illetve ami befektetési szempontból talán a leglényegesebb következmény: alacsonyabb lesz a drága ingatlanok hozama a vártnál.

Nem beszélve arról a rizikófaktorról, amelyet a forint árfolyamának ingadozása jelent azok számára, akik nem kizárólag Magyarországon költenék el a befektetésből származó jövedelmüket. Egy külföldi, stabil valutában való befektetés - mint a dollár Amerikában vagy a font az Egyesült Királyságban - nemcsak új lehetőségeket, de nagyobb biztonságot is garantál a befektető számára. Az igazán sikeres és előrelátó befektetés titka változatosság és sokszínűség, nemcsak a befektetési típusok, hanem a devizák között is.

10% nettó hozam 10 éven keresztül biztosítva Angliában.

5%-10% nettó hozamú ingatlanbefektetés 5-10 évig biztosítva
Egy különleges lehetőséget találunk például az Egyesült Királyságban, ahol az elöregedő brit társadalom hoz létre egy új, idősotthonokra fókuszáló befektetést, amelyre már nemzetközi szinten is magas a kereslet. A befektetők egy lakóegységet vásárolhatnak ezekben az idősotthonokban, vagy gondozó részleggel rendelkező szállodákban. Ezek után a tényleges foglaltságtól függetlenül biztosít 10% nettó hozamot az otthon üzemeltetője 10 éven keresztül az adásvétel lezárásának napjától, amellett, hogy a befektetés teljes időtartama alatt kezeli az ingatlant. Emellett különböző kilépési stratégiák közül is választhat a befektető a 10 év alatt: az eladó a vételár 110%-os árán vásárolja vissza a lakóegységet 5 év után, amely érték folyamatosan növekszik, míg a 10 év leteltével 125%-os áron adhatja el a befektető a szobát. A kedvezményes vételár, a 10 év alatt a bérleti díjból befolyó hozam, illetve a visszavásárlási opció teszik ezt a befektetést érdekessé a közép-hosszú távra tervező, magas tőkenövekményt kereső befektetőknek.

5% nettó hozam 5 éven keresztül biztosítva Philadelphiában, Amerikában.

5%-10% nettó hozamú ingatlanbefektetés 5-10 évig biztosítva
Az USA több keleti parti államában kínál magas hozamú ingatlanbefektetéseket az OPISAS Floridától Chicagóig, és limitált számú ingatlanoknál egy hónapban a befektetőnek 2 választási lehetősége is van: 5% biztosított nettó hozam 5 évig vagy magasabb, akár 6-11% nettó hozam biztosítás nélkül. Philadelphiában, egy jelenleg is elérhető ajánlatnál ugyanazt a 3 halószobás, 1 fürdőszobás ingatlant, ugyanazért az árért biztosított 5%-os nettó hozammal vagy biztosítás nélküli, 9,15%-os nettó hozammal is megvásárolhatja a befektető. Az első opció esetén 5750$ az éves bérleti hozam, amely 479$ havonta, 5 éven keresztül biztosítva, míg a második opciónál 10.523$ az éves nettó bérleti hozam, amely havi 876$ bevételt jelent. Ezek az ingatlanok az OPISAS tulajdonában vannak és felújítva, bérbe adva kerülnek eladásra. Mivel egy távoli országról van szó, fontos a megbízható helyi ingatlankezelő jelenléte, aki minden városban gondoskodik a befektető ingatlanáról, annak bérbeadásáról és ellenőrzéséről. A vonzó ingatlanárak, magas hozamok, a stabil gazdasági helyzet és valuta, az ingatlantulajdonost védő jogszabályok és a nemzetközi vonzerő szólnak az amerikai ingatlanbefektetés mellett.

Az OPISAS segítségével magyar befektetők számára is nyitva állnak ezek a befektetési lehetőségek. A 10 éves tevékenységünk alatt több mint 3500 ingatlant értékesítettünk, több mint 280 millió dollár bérleti díj bevételt termelve ezzel befektetőinknek. További információkért a befektetésekkel kapcsolatban írjon nekünk az info@opisas.com email címre, hívjon minket a +36 20 2922185-ös telefonszámon vagy találkozzon velünk a Lakás 2018 kiállításon október 12-14. között a Hungexpon Budapesten, a B11/B standnál.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg