Prémium

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában (x)

Portfolio
Hamburgerek, rusztikus pizzák, steak választék, kézműves sörök, különleges koktélok, újvilági borok és komoly pezsgők: a Mom Parkban található Spíler Budában jól megférnek egymás mellett a környékbeli dolgozók, akik betértnek egy gyors ebédre, az üzleti megbeszélésre érkező üzletemberek, a baráti társaságok és a családok, akik csak beugrottak valamiért a bevásárló központba, de a vásárlás hevében megéheztek vagy vasárnapi ebédjüket szeretnék eltölteni itt.
A MOM Park fontos szerepet tölt be a környéken élők és dolgozók mindennapjaiban: igazi központ ez a budaiak életében, sokan itt intézik a bevásárlást, banki ügyeiket, mosatják le a kocsit, vagy ugranak be valamiért a postára. A bevásárlóközpont kiváló találkozási hely, ahol összefuthatunk - akár az elintéznivalók után - a barátokkal, kollégákkal. Ebbe a milliőbe illeszkedik bele a Spíler Buda, amely az első pillanattól fogva tökéletes hely arra, hogy finom falatok és italok társaságába teljenek a megbeszélések és baráti találkozók is.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
A helyben benne van a rock, a féktelenség.
Hatalmas bőrkanapék és fa asztalok, Marshall hangszórok, dobok, gitárok és mikrofonok a falon: a helyben benne van a rock, a féktelenség, maga az élet. Ezt a hatást erősíti az étlap is: a kedvenc kézműves hamburgerek mellett rusztikus pizzák, nagyszerű spanyol, ausztrál, amerikai és argentin farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye steakek is találahatóak.

De persze gondoltak a könnyebb falatokra vágyókra is, nekik szuper salátákat és halakat ajánlanak. Ezen kívül van napi és heti menü is, 2490 forintért, amelyben helyet kapnak a házias ételek és fontos, hogy ezáltal a rövidebb ebédszünettel rendelkezők is ugyanolyan minőséggel találkozhatnak, mint azok, akik az étlapról választanak.

Vagyis mindenki találhat kedvére valót, akár a gyerekek is, hiszen van gyerek menü ropogós csirkefalatokkal, sajtos pizzával, hamburgerrel vagy mac & cheese-zel.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
Tökéletes választás lehet a fűszeres tonhal burger
A fogásokat jól kísérik a kézműves sörök, a különleges koktélok, vagy újvilági borok: a legtöbb étteremben fellelhető kínálattal ellentétben itt ugyanis a magyar tételek mellett bőven akad kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai bor is, ha valami újra, különlegesre vágyna az ember.

Szívesen betér tehát ide a környékbeli irodában dolgozó egy gyors ebédre, ahogyan az üzletemberek is örömmel szervezik az étterembe partnereikkel üzleti ebédjüket vagy vacsorájukat. A kora esti, esti órákban az asztaloknál látni koktélokat vagy kézműves söröket iszogató baráti társaságokat, de hétvégén az ebédjüket fogyasztó kisgyerekes családokat is.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
Egyszerre vagány és otthonos.
Óriási csillag a plafonon, rengeteg növény és fa, dzsungelt idéző minták: egyszerre vagány, mégis otthonos a hely, ami ideális lehet akkor is, ha valaki elfáradt a vásárlástól, ügyintézéstől és pár perc nyugalmat akar.

(x)
föld ég globális felmelegedés
Israel-merkava-ii-pancelos-harckocsi-tuzetnyit
usa fed fed usa
Gázaváros
Giorgia Meloni
hotel szálloda
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Talajszilarditas-2023-11-09-0655_p