Prémium

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában (x)

Portfolio
Hamburgerek, rusztikus pizzák, steak választék, kézműves sörök, különleges koktélok, újvilági borok és komoly pezsgők: a Mom Parkban található Spíler Budában jól megférnek egymás mellett a környékbeli dolgozók, akik betértnek egy gyors ebédre, az üzleti megbeszélésre érkező üzletemberek, a baráti társaságok és a családok, akik csak beugrottak valamiért a bevásárló központba, de a vásárlás hevében megéheztek vagy vasárnapi ebédjüket szeretnék eltölteni itt.
A MOM Park fontos szerepet tölt be a környéken élők és dolgozók mindennapjaiban: igazi központ ez a budaiak életében, sokan itt intézik a bevásárlást, banki ügyeiket, mosatják le a kocsit, vagy ugranak be valamiért a postára. A bevásárlóközpont kiváló találkozási hely, ahol összefuthatunk - akár az elintéznivalók után - a barátokkal, kollégákkal. Ebbe a milliőbe illeszkedik bele a Spíler Buda, amely az első pillanattól fogva tökéletes hely arra, hogy finom falatok és italok társaságába teljenek a megbeszélések és baráti találkozók is.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
A helyben benne van a rock, a féktelenség.
Hatalmas bőrkanapék és fa asztalok, Marshall hangszórok, dobok, gitárok és mikrofonok a falon: a helyben benne van a rock, a féktelenség, maga az élet. Ezt a hatást erősíti az étlap is: a kedvenc kézműves hamburgerek mellett rusztikus pizzák, nagyszerű spanyol, ausztrál, amerikai és argentin farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye steakek is találahatóak.

De persze gondoltak a könnyebb falatokra vágyókra is, nekik szuper salátákat és halakat ajánlanak. Ezen kívül van napi és heti menü is, 2490 forintért, amelyben helyet kapnak a házias ételek és fontos, hogy ezáltal a rövidebb ebédszünettel rendelkezők is ugyanolyan minőséggel találkozhatnak, mint azok, akik az étlapról választanak.

Vagyis mindenki találhat kedvére valót, akár a gyerekek is, hiszen van gyerek menü ropogós csirkefalatokkal, sajtos pizzával, hamburgerrel vagy mac & cheese-zel.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
Tökéletes választás lehet a fűszeres tonhal burger
A fogásokat jól kísérik a kézműves sörök, a különleges koktélok, vagy újvilági borok: a legtöbb étteremben fellelhető kínálattal ellentétben itt ugyanis a magyar tételek mellett bőven akad kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai bor is, ha valami újra, különlegesre vágyna az ember.

Szívesen betér tehát ide a környékbeli irodában dolgozó egy gyors ebédre, ahogyan az üzletemberek is örömmel szervezik az étterembe partnereikkel üzleti ebédjüket vagy vacsorájukat. A kora esti, esti órákban az asztaloknál látni koktélokat vagy kézműves söröket iszogató baráti társaságokat, de hétvégén az ebédjüket fogyasztó kisgyerekes családokat is.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
Egyszerre vagány és otthonos.
Óriási csillag a plafonon, rengeteg növény és fa, dzsungelt idéző minták: egyszerre vagány, mégis otthonos a hely, ami ideális lehet akkor is, ha valaki elfáradt a vásárlástól, ügyintézéstől és pár perc nyugalmat akar.

(x)
President Donald J. Trump welcomes Prime Minister of Israel Benjamin Netanyahu
Saudi Prince and Saudi Minister of Defence Mohamed Bin Salman Bin Abdul Aziz Al Saoud
Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg
starbucks - plaza Chicago
kivánd190919
bika wall street index tőzsde
jean cloude juncker
mol olajipar
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
kiállítói pr-hez