FONTOS Rendkívüli időszakban lép új vezető a világ legnagyobb katonai szövetségének élére – Mit kell tudnunk a NATO új főtitkáráról?
Prémium

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában (x)

Portfolio
Hamburgerek, rusztikus pizzák, steak választék, kézműves sörök, különleges koktélok, újvilági borok és komoly pezsgők: a Mom Parkban található Spíler Budában jól megférnek egymás mellett a környékbeli dolgozók, akik betértnek egy gyors ebédre, az üzleti megbeszélésre érkező üzletemberek, a baráti társaságok és a családok, akik csak beugrottak valamiért a bevásárló központba, de a vásárlás hevében megéheztek vagy vasárnapi ebédjüket szeretnék eltölteni itt.
A MOM Park fontos szerepet tölt be a környéken élők és dolgozók mindennapjaiban: igazi központ ez a budaiak életében, sokan itt intézik a bevásárlást, banki ügyeiket, mosatják le a kocsit, vagy ugranak be valamiért a postára. A bevásárlóközpont kiváló találkozási hely, ahol összefuthatunk - akár az elintéznivalók után - a barátokkal, kollégákkal. Ebbe a milliőbe illeszkedik bele a Spíler Buda, amely az első pillanattól fogva tökéletes hely arra, hogy finom falatok és italok társaságába teljenek a megbeszélések és baráti találkozók is.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
A helyben benne van a rock, a féktelenség.
Hatalmas bőrkanapék és fa asztalok, Marshall hangszórok, dobok, gitárok és mikrofonok a falon: a helyben benne van a rock, a féktelenség, maga az élet. Ezt a hatást erősíti az étlap is: a kedvenc kézműves hamburgerek mellett rusztikus pizzák, nagyszerű spanyol, ausztrál, amerikai és argentin farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye steakek is találahatóak.

De persze gondoltak a könnyebb falatokra vágyókra is, nekik szuper salátákat és halakat ajánlanak. Ezen kívül van napi és heti menü is, 2490 forintért, amelyben helyet kapnak a házias ételek és fontos, hogy ezáltal a rövidebb ebédszünettel rendelkezők is ugyanolyan minőséggel találkozhatnak, mint azok, akik az étlapról választanak.

Vagyis mindenki találhat kedvére valót, akár a gyerekek is, hiszen van gyerek menü ropogós csirkefalatokkal, sajtos pizzával, hamburgerrel vagy mac & cheese-zel.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
Tökéletes választás lehet a fűszeres tonhal burger
A fogásokat jól kísérik a kézműves sörök, a különleges koktélok, vagy újvilági borok: a legtöbb étteremben fellelhető kínálattal ellentétben itt ugyanis a magyar tételek mellett bőven akad kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai bor is, ha valami újra, különlegesre vágyna az ember.

Szívesen betér tehát ide a környékbeli irodában dolgozó egy gyors ebédre, ahogyan az üzletemberek is örömmel szervezik az étterembe partnereikkel üzleti ebédjüket vagy vacsorájukat. A kora esti, esti órákban az asztaloknál látni koktélokat vagy kézműves söröket iszogató baráti társaságokat, de hétvégén az ebédjüket fogyasztó kisgyerekes családokat is.

Rock&Roll életérzés és vagány ételek az új Spíler Budában
Egyszerre vagány és otthonos.
Óriási csillag a plafonon, rengeteg növény és fa, dzsungelt idéző minták: egyszerre vagány, mégis otthonos a hely, ami ideális lehet akkor is, ha valaki elfáradt a vásárlástól, ügyintézéstől és pár perc nyugalmat akar.

(x)
Holdblog

A nagyok raliznak, a többiek túlélnek

Az Egyesült Államok a részvénypiac királya, az eddigi kihívó, Kína egyre jobban távolodik az előzés lehetőségétől. A világ legnépesebb országa, India viszont nagyon komoly vállalatokat..

KonyhaKontrolling

Befektetési hírek: új MÁP+, LY

Így nyár elején sokfelé kell szaladnunk, ezért most csak két rövid hírről szeretnék beszámolni. Mivel alapvetően nem vagyok híroldal, ezért nem szoktam ezekkel foglalkozni, de az új MÁP+-r

Kiszámoló

Uniós országok adósbesorolása

A hitelminősítők félévente elmondják a véleményüket egy-egy országról, ezzel segítve a befektetőket, hogy kinek milyen kamat mellett, milyen kockázati felárral adjanak kölcsön. A három na

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagyon gyorsan terjed egy régi-új fertőzés Magyarországon - Ezt kell tenni, hogy megelőzzük a halálos bajt!

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
cimlap