Prémium

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark (x)

Portfolio
Az ingatlanpiacon a luxus a lokációnál kezdődik, a Skyline Residence pedig olyat nyújt, melyet kevés budapesti luxus ingatlan képes biztosítani. A 12. kerületi Mártonhegyen, a Költő utca és a Hangya utca találkozásánál fekvő egykori Jókai-kert területére tervezett exkluzív lakópark egy szinte érintetlen zöld terület közepén helyezkedik el, mégis alig 10 perc autózással elérhetők Buda frekventált bevásárlóközpontjai, 20-25 perc alatt pedig egy belvárosi étteremben vacsorázhatnak az új tulajdonosok.
A belső privát úttal rendelkező, összesen 13 ezer négyzetméteres telken négy épületben 14 lakást alakítanak ki, déli-délnyugati fekvéssel és lélegzetelállító panorámával, rálátással a Dunára. Ekkora területen, ilyen hatalmas zöldterületi mutatókkal nemcsak Budapesten, külföldi városokban is ritkán építkeznek. Közel 900 négyzetméter zöld felület jut egy-egy ide költöző családra - az első lakók 2019 decemberében vehetik birtokba új otthonukat.

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark
A luxuslakások ismérve az innovatív formavilág, a csúcsminőségű alapanyagok és a nívós kialakítás is. Az épület minőségi kialakítása, környezettudatossága, letisztult formavezetése, valamint a prémium felszereltsége éppúgy számít a vásárlóknak, mint az ingatlan intimitása, elérhető szolgáltatásai és prominens szomszédsága. A lakások maximális energiahatékonysággal működnek a 2021-es energetikai szabványoknak megfelelően.

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark
A budai luxuslakópark innovatív, XXI. századi formavilága Nagy-Miticzky Szabolcs vezető tervező építésznek és irodájának köszönhető, aki óriási teraszok, különleges üveghomlokzatok, nagyméretű panoráma-tolóajtók és a fák felé kinyúló szerkezetek alkalmazásával tervezte a tájképbe illeszkedő épületeket. A belső terek kialakításánál a jó elosztású, praktikus, mégis otthonos lakások létrehozására törekedtek, és kiemelkedő szempont volt az otthonok kialakításában az intimitás megőrzése is.

A Skyline Residence részben magánúton közelíthető meg, a lakók nyugalmát sorompó és 24 órás őrszolgálat biztosítja. A lakások mind okosotthonok, vagyis a kivitelezés során az ingatlanokat úgy alakítják ki, hogy leendő tulajdonosok igényeiknek megfelelően akár távolról vezeték nélküli rendszeren, táblagéppel vagy okostelefonnal is irányíthatják, beállíthatják a fűtést illetve a hűtést, az ablakok lamelláit, a világítást vagy a biztonsági rendszereket.

Ettől valódi high-end a Skyline Residence:
  • Lokáció: a lakópark a 12. kerületi Mártonhegyen, egy erdő közepén épül, mégis alig 10 perc autóval egy frekventált budai bevásárlóközpont, és 20-25 perc a Belváros
  • Olyen hatalmas zöldterületi mutatók, amely nemcsak Budapesten, de külföldi városokban is ritka
  • Innovatív, XXI. századi formavilág, csúcsminőségű alapanyagok és nívós kialakítás
  • Óriási teraszok, különleges üveghomlokzatok, nagyméretű panoráma-tolóajtók, a tájképbe illeszkedő épületek
  • Előremutató technológiai megoldások, prémium építőanyagok, maximális energiahatékonyság
  • Exkluzív szolgáltatások: belső privát út, sorompó és 24 órás őrszolgálat, okosotthonok

Tegyen egy virtuális túrát a Skyline lakásaiban 360 fokos videónkkal!
(x)
koronavírus maszk magyarország
margitsziget
Frankfurti tőzsde
bagdyemoke
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
2020. június 9.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Winelovers_Grand