Prémium

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark (x)

Portfolio
Az ingatlanpiacon a luxus a lokációnál kezdődik, a Skyline Residence pedig olyat nyújt, melyet kevés budapesti luxus ingatlan képes biztosítani. A 12. kerületi Mártonhegyen, a Költő utca és a Hangya utca találkozásánál fekvő egykori Jókai-kert területére tervezett exkluzív lakópark egy szinte érintetlen zöld terület közepén helyezkedik el, mégis alig 10 perc autózással elérhetők Buda frekventált bevásárlóközpontjai, 20-25 perc alatt pedig egy belvárosi étteremben vacsorázhatnak az új tulajdonosok.
A belső privát úttal rendelkező, összesen 13 ezer négyzetméteres telken négy épületben 14 lakást alakítanak ki, déli-délnyugati fekvéssel és lélegzetelállító panorámával, rálátással a Dunára. Ekkora területen, ilyen hatalmas zöldterületi mutatókkal nemcsak Budapesten, külföldi városokban is ritkán építkeznek. Közel 900 négyzetméter zöld felület jut egy-egy ide költöző családra - az első lakók 2019 decemberében vehetik birtokba új otthonukat.

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark
A luxuslakások ismérve az innovatív formavilág, a csúcsminőségű alapanyagok és a nívós kialakítás is. Az épület minőségi kialakítása, környezettudatossága, letisztult formavezetése, valamint a prémium felszereltsége éppúgy számít a vásárlóknak, mint az ingatlan intimitása, elérhető szolgáltatásai és prominens szomszédsága. A lakások maximális energiahatékonysággal működnek a 2021-es energetikai szabványoknak megfelelően.

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark
A budai luxuslakópark innovatív, XXI. századi formavilága Nagy-Miticzky Szabolcs vezető tervező építésznek és irodájának köszönhető, aki óriási teraszok, különleges üveghomlokzatok, nagyméretű panoráma-tolóajtók és a fák felé kinyúló szerkezetek alkalmazásával tervezte a tájképbe illeszkedő épületeket. A belső terek kialakításánál a jó elosztású, praktikus, mégis otthonos lakások létrehozására törekedtek, és kiemelkedő szempont volt az otthonok kialakításában az intimitás megőrzése is.

A Skyline Residence részben magánúton közelíthető meg, a lakók nyugalmát sorompó és 24 órás őrszolgálat biztosítja. A lakások mind okosotthonok, vagyis a kivitelezés során az ingatlanokat úgy alakítják ki, hogy leendő tulajdonosok igényeiknek megfelelően akár távolról vezeték nélküli rendszeren, táblagéppel vagy okostelefonnal is irányíthatják, beállíthatják a fűtést illetve a hűtést, az ablakok lamelláit, a világítást vagy a biztonsági rendszereket.

Ettől valódi high-end a Skyline Residence:
  • Lokáció: a lakópark a 12. kerületi Mártonhegyen, egy erdő közepén épül, mégis alig 10 perc autóval egy frekventált budai bevásárlóközpont, és 20-25 perc a Belváros
  • Olyen hatalmas zöldterületi mutatók, amely nemcsak Budapesten, de külföldi városokban is ritka
  • Innovatív, XXI. századi formavilág, csúcsminőségű alapanyagok és nívós kialakítás
  • Óriási teraszok, különleges üveghomlokzatok, nagyméretű panoráma-tolóajtók, a tájképbe illeszkedő épületek
  • Előremutató technológiai megoldások, prémium építőanyagok, maximális energiahatékonyság
  • Exkluzív szolgáltatások: belső privát út, sorompó és 24 órás őrszolgálat, okosotthonok

Tegyen egy virtuális túrát a Skyline lakásaiban 360 fokos videónkkal!
(x)
forint bankjegy
balaton nav ellenőrzés
jerome powell
usa kína hidegháború
equilor_bet_csengetes_200115_szecsenyi_balint
GettyImages-1206139057 (2)
Konferencia
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Ingynes szeminárium
Te jó ég, mindjárt összedől az egész piac?!
Ingyenes szeminárium
Hova tedd a megtakarításod 2021-ben?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.13
Banking Technology 2021
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
szemét_part_környezetszennyezés